Reclamă

Cristina Bâtlan este fondatoarea brandului „Musette”, o companie producătoare de pantofi și accesorii pentru femei. Ea a lăsat antreprenoriatul pentru meseria de model, dar nu a ținut prea mult mult. 

Cristina Bâtlan este o femeie cu adevărat de succes și se poate vedea acest lucru. Aceasta și-a lăsat funcția de conducere deoparte pentru a fi model, dar nu vă gândiți că pentru totdeauna. Investitoarea a fost model timp de o zi pentru a se pune în pielea lor. Cu toate că pare o meserie atât de simplă, și-a dat seama că nu este deloc așa.

Pentru câteva ore s-a transpus într-un alt rol pentru a crea un clip de prezentare. Cristina Bâtlan le-a prezentat fanilor săi din mediul online videoclipul înainte de a ajunge pe mâna specialiștilor de imagine. Ei se vor ocupa de efecte, modificări și culori pentru a arăta cât mai bine, iar calitatea să fie la standarde înalte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Bâtlan (@cristinabatlan)

„A fi model nu e simplu, chiar dacă pare o meserie ușoară, vă asigur că nu e….Oricare meserie alta decât a ta, pare mai ușoară…, nu-i așa?! Am fost model pentru o zi și acesta este rezultatul fără corecturi, așa, la cald…”, a spus Cristina Bâtlan pe rețelele de socializare.

Când și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani

Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la o vârstă fragedă, motiv pentru care a renunțat la facultate. Și-a dorit să deschidă o companie de branding, dar a ajuns la pantofi, fiind un vis din copilărie. Alături de fostul soț, a pus bazele „Musette”, companie ce a ajuns la câteva milioane de euro. Leoaica și-a câștigat primii bani din vândutul cărților la vârsta de 17 ani.

„Primii bani i-am câștigat la vârsta de 17 ani, din vânzarea de cărți. Cu banii câștigați am deschis un cont la Banca Agricolă pentru o idee pe care o aveam pentru o companie de branding.”, a spus Cristina Bâtlan.


Reclamă

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2025 Editura Substantial SRL – substantial.ro