Cristina Bâtlan a dezvăluit care este cel mai zgârcit dintre colegii săi de la „Imperiul leilor”.

De curând, Cristina Bâtlan, investitor în cadrul emisiunii „Imperiul leilor” a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea moderată de acesta pe PRO TV. Prezentatorul emisiunii „La Măruță” a lansat către Cristina Bâtlan provocarea „Spui tot sau îți ia gura foc”, iar aceasta din urmă a acceptat-o.

Una dintre întrebări suna astfel: „ Care dintre colegii săi de la Imperiul leilor consideri că este cel mai zgârcit?”. Asumată din fire, Cristina Bâtlan a răspuns curiozității lui Cătălin Măruță. Prin urmare, conform părerii Cristei Bâtlan, cel mai zgârcit dintre investitorii show-ului este Sebastian Dobrincu.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, puteți urmări mai jos momentul video în care aceasta a făcut declarația care-l va enerva pe Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu, cel mai zgârcit dintre lei

@anamariatrifon

♬ sunet original – Maria👀

Cristina Bâtlan este proprietara brandului de pantofi „Musette”. Când vine vorba despre angajații care lucrează în compania sa, Cristina Bâtlan mărturisește că la ea în firmă nu este angajat care să încaseze salariul minim pe economie.

În cel mai rău caz, un angajat de-al acesteia poate fi remunerat cu salariul minim în cazul în care nu are o experiență anterioară. În general, angajații „Musette” au salarii cuprinse între 700 și 10.000 de euro.

„La Musette, nu cred că avem salariul minim pe economie. Nici nu cred că există în companie. Ok, poate să fie un start, poți să începi la un minim pe economie, că nu te cunoaște nimeni, n-ai muncit niciodată, dar nu rămâi acolo. Avem salarii de la 1.000 de euro, 700 de euro până la 10.000 de euro.” a declarat Cristina Bâtlan

Prima fabrică „Musette” a fost deschisă pe vremea când Cristina Bâtlan avea vârsta de 27 de ani. Pasiunea pentru pantofi a moștenit-o de la bunica sa. În momentul în care și-a deschis acest business, „leoaica” a investit 700 de dolari. Acum, la ani distanță de la acel moment, „Musette” este unul dintre cele mai puternice branduri de încălțăminte.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.