Cristina Bălan este mama a doi băieți, Toma și Matei, care au fost diagnosticați cu Sindromul Down. Viața artistei nu a fost ușoară mai ales că gemenii au avut ceva probleme de sănătate. În ultima perioadă, artista a fost criticată pentru felul în care își crește copiii. Cristina Bălan nu a ezitat și le-a dat replica răutăcioșilor. 

Cristina Bălan: Nu cunosc pe nimeni să aibă probleme de sănătate de la regimul vegetarian

Artista are o mare comunitate cu care împărtășește cum decurge ziua alături de cei doi copii. De această dată, Cristina Bălan a fost criticată după ce a postat câteva imagini cu ce alimente își hrănește gemenii. Internauții au lăsat mai multe comentarii prin care condamnă faptul că este vegetariană și pentru că și-a crescut copiii la fel.

„Eu nu sunt vegetariană de ieri, dar foarte rar am vorbit despre asta. Nu de teama, ci de sila celor care nu pot trece mai departe în viață de această informație”, a povestit artista.

Artista a mărturisit că este vegetariană de mult timp și nu va lua în seamă comentariile răutăcioase. Ba mai mult, Cristina Bălan a precizat că a a vrut să împărtășească cu fanii acest detaliu pentru că multă lume ar fi criticat-o, așa cum s-a întâmplat și acum. Ceea ce a deranjat-o cel mai tare pe artistă este comentariul unui fan care i-a spus că nu trebuie să își exprime opinia întrucât îi va influența negativ și pe alții. Totodată, Cristina Bălan a precizat că nu va tolera lipsa de respect și comentariile venite din partea celor răutăcioși.

Cristina Bălan a intrat în gura internauților! Artista, acuzată că regimul vegetarian le-ar cauza probleme de sănătate celor doi copii
Colaj Substantial

„Drumurile se mai despart, e normal. Dar alte persoane, cu care rezonez, vor apărea. Există un echilibru în toate. (…)

Pe mine m-a deranjat referirea la faptul că, în calitate de persoană publică, nu am dreptul de a-mi exprima niște alegeri de viață, dacă nu sunt în conformitate cu marea masă. Pentru că da, vegetarienii, veganii, suntem încă în minoritate. Dar nu vor rămâne așa lucrurile”, a mai spus Cristina Bălan.

Cristina Bălan a mărturisit că nu regimul vegetarian poate cauza probleme. Ba mai mult, poate rezolva o serie de probleme de sănătate, cum a fost și în cazul tatălui său.

„Și încă ceva: nu cunosc pe nimeni să aibă probleme de sănătate de la regimul vegetarian. Mai mult, tatăl meu este vegan de-a dreptul și a reușit să scape de o afecțiune destul de nasoală”, a mai precizat artista.