Cristina Almășan va deveni mămică pentru prima dată anul acesta.

Cristina Almășan este în culmea fericirii. Vedeta a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că este însărcinată cu primul ei copil. Vestea i-a emoționat pe părinți, dar și pe prieteni. Ieri, Cristina a organizat o petrecere al cărei scop a fost aflarea sexului bebelușului. 

Cristina Almășan este destul de rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Vedeta nu a vorbit deloc despre partenerul ei și nici nu a făcut un subiect de interes din relația ei. În urmă cu câteva săptămâni, influencera și-a surprins fanii cu un anunț la care nu se aștepta nimeni.

Cristina Almășan va deveni mămică anul acesta, iar emoțiile sunt la cote maxime. Vedeta și iubitul ei au o relație destul de proaspătă, dar asta nu i-a împiedicat să treacă la nivelul următor. Viitorii părinți vor face o echipă minunată și se vor ocupa exemplar de creșterea copilului lor.

Cristina Almășan, petrecere alături de familie și prieteni. Vloggerița a aflat sexul bebelușului
Facebook

Cristina Almășan și-a văzut dorința devenind realitate

Cristina Almășan a dat familiei vestea într-un mod unic. Vedeta i-a chemat pe toți la cinema și, înainte de a viziona un film, a rulat un scurt metraj. Nimeni nu și-a dat seama, mai ales că știau că influencera cochetează cu actoria. Deși au văzut-o cu burtica de graviduță, părinții ei s-au prins de mesaj abia după ce au fost felicitați că vor deveni bunici.

Ieri, Cristina nu a mai vrut să își țină familia și prietenii în suspans. Influencera a organizat o petrecere pentru a-i anunța pe toți ce sex are bebelușul pe care îl va aduce în curând pe lume. Cristina și-a dorit o fetiță, iar iubitul ei și-a dorit să fie tată de băiețel.

În timp ce toată lumea aștepta cu sufletul la gură marele moment, deasupra lor a zburat un avion care avea să emane fum roz sau albastru, în funcție de sexul bebelușului. Spre bucuria Cristinei, aceasta va deveni peste câteva săptămâni mamă de fetiță.

@louismflr♬ original sound – Kiss FM

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.