Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Cristiano Ronaldo este un împătimit al accesoriilor de lux. Starul de la Al Nassr are o colecție impresionantă care valorează o mică avere, dar se pare că niciodată nu sunt suficiente ceasuri. Ronaldo a avut ocazia să se întâlnească cu definiția luxului în persoană care i-a făcut un cadou pe măsură.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au foarte multe lucruri în comun, inclusiv pasiunea pentru lucruri scumpe și rare. Fotbalistul a muncit ani de zile pentru a-și contura o imagine puternică nu doar pe terenul de fotbal, ci și în afara lui. Tocmai de aceea, atunci când nu înscrie goluri, Ronaldo face campanii.

Fiind un nume atât de puternic la nivel mondial, Ronaldo este cunoscut inclusiv de oamenii din spatele unora dintre cele mai scumpe accesorii din lume. Cei care stau geană pe Instagramul lui Cristiano, sigur au observat că acesta are o pasiune pentru ceasuri, însă, nu pentru orice brand.

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu persoana care creează cele mai scumpe ceasuri din lume. Cât valorează cadoul primit de starul de la Al Nassr

Ronaldo este un privilegiat cu așa prieteni

De multe ori, starul de la Al Nassr a putut fi văzut purtând la mână valoara a 5 apartamente de lux din Capitală, iar asta pentru că se pare că este foarte bun prieten cu cel care își pune amprenta pe ele, nimeni altul decât Jacob Arabo.

@jacobandco Founder of Jacob&Co. was in the neighborhood so he decided to personally deliver a $1.3M watch for the one and only Cristiano Ronaldo. Who would you go out of your way to hand deliver a watch for? #truestory #insane #millionaire #Jacobandco #cristianoronaldo ♬ original sound – Jacob & Co.

 

Acesta știe că Ronaldo este un client fidel al brandului său care produce ceasuri de lux, așa că s-a gândit să îi ofere o altă bijuterie. Acum, fotbalistul de la Al Nassr se poate lăuda cu un ceas în valoare de 1.3 milioane de dolari pe care îl poate adăuga la colecția sa deja existentă.

Ronaldo mai are cel puțin încă două astfel de ceasuri a căror valoare depășește împreună 2 milioane de dolari. Jacob Arabo este foarte mândru că brandul său a ajuns la sufletul lui Ronaldo și că, de fiecare dată când are ocazia, poartă ceasurile cu mândrie.