Reclamă
Reclamă

Starul naționalei de fotbal a Portugaliei, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a fost vizibil afectat după ce a ratat un penalti în prelungirile meciului din optimile de la EURO 2024 împotriva Sloveniei. Meciul a continuat și s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea Portugaliei după lovituri de departajare.

În minutul 105, Ronaldo a avut șansa de a deschide scorul, însă portarul Jan Oblak a reușit să ghicească colțul și a respins mingea în corner. Cu toate acestea, în seria de penaltiuri decisive de la final, Cristiano Ronaldo a reușit să transforme prima lovitură pentru Portugalia, cerându-și imediat scuze fanilor pentru penaltiul ratat anterior.

Comentatorii de la BBC l-au numit pe jucătorul echipei saudite Al-Nassr „Misstiano Penaldo”, o referință la ratarea sa, provocând o reacție virulentă. Fostul căpitan al echipei Chelsea, John Terry, a fost printre primii care au sărit în apărarea lui Ronaldo, publicând pe InstaStory: „BBC, ce ați făcut e o rușine!”.

Reclamă

În final, meciul s-a decis la loviturile de departajare, unde Cristiano Ronaldo a executat primul penalti și a marcat. Portugalia a câștigat cu 3-0 la loviturile de departajare, grație prestației portarului Diogo Costa, care a reușit să respingă toate execuțiile slovenilor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro