În cursul serii de vineri, 07.02.2020, Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe liberali în cadrul emisiunii „Cap limpede” difuzată la Digi24. Totodată, acesta spune că în ultimii 30 de ani nu a existat un partid aflat la guvernare care să facă atât rău României aşa cum a făcut PSD-ul lui Dragnea în ultimii trei ani.

„Nu, nu sunt toți o apă și-un pământ. Nu sunt. Asta e o formulă veche a susținătorilor PSD. Veche de 30 de ani. Nu e așa”. Niciun partid din țara asta – cu excepția PRM-ului, dar PRM-ul n-a fost la guvernare practic, a avut niște secretari de stat – niciun partid ajuns la guvernare în ultimii 30 de ani în țara asta nu a făcut ce a făcut PSD-ul în acești trei ani. Asta nu se poate compara cu nimic. Cu nimic, cu adevărat. Răul făcut acestei țări de către PSD-ul lui Dragnea n-are egal. Deci, nu putem spune… Bineînțeles, liberalii au o grămadă de vicii, de metehne care sunt asemănătoare cu ale pesediștilor, dar niciodată liberalii nu au vrut – mă rog, nu Tăriceanu, că Tăriceanu a fost, de fapt, pesedist întotdeauna sau mă rog, nici măcar pesedist, a fost ce s-a vândut mai bine – liberalii nu au dorit să distrugă statul de drept, să distrugă justiția, să scoată România din Europa. Și niciun alt partid nu a dorit să facă lucrul acesta. Doar PSD-ul, în ultimii trei ani. Acest motiv rămâne”, a spus CTP.

Reclamă

Astfel, acesta consideră greşită strategia PNL de a se prezenta în faţa electoratului definindu-se în raport cu PSD.

„Dar de ce să fiu votat eu, liberal, pentru că PSD-ul este atât de monstruos? Sunt liniștit eu că pentru asta mă votează oamenii? Pentru că ăia sunt groaznici? Aș vrea să fiu votat pentru că eu sunt bun și oamenii mă consideră util, valoros, în funcție executivă. E mult mai ușor așa, să zici: ăla e mult mai rău decât mine!”, a arătat CTP.