Cristian Ţânţăreanu a vorbit fără rețineri despre aventurile extraconjugale.

Invitat în emisiunea prezentată de Adiță Voicu, Cristian Țânțăreanu a povestit, fără rețineri, despre viața lui actuală, dar nu a putut să nu-și aducă aminte și de petrecerile și excesele de altădată. Omul de afaceri a recunoscut că a avut numeroase aventuri în tinerețe, însă de toate a știut soția lui. 

Cristian Țânțăreanu a călcat strâmb în căsnicia cu Manuela

Cristian Țânțăreanu a fost dintotdeauna cunoscut pentru viața exuberantă pe care a dus-o în trecut. De câțiva ani, afaceristul s-a cumințit și a preferat să rămână alături de familie, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. De atunci, viața lui s-a schimbat radical, el fiind nevoit să renunțe la toate excesele de odinioară. Cu toate acestea, Cristian Țânțăreanu încă duce dorul escapadelor amoroase din tinerețe.

În emisiunea online „Fiță cu Adiță”, milionarul a explicat că și-a înșelat nevasta, însă a făcut-o doar cu voia ei. Cristian Țânțăreanu și Manuela sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani, dar femeia a preferat întotdeauna să stea departe de ochii curioșilor.

foto: captură video

Nevasta l-a lăsat să o înșele

„Am avut destule cumpene în viața. Una a fost cu sănătatea. Acum sunt bine. Nu pot să mai beau decât o sticlă, două, de palincă pe zi și o vadră de vin. Mă sâcâie că nu pot! Dorință am, putință nu mai e. Beau zilnic, dar nu mă îmbăt. Foarte puține tării, numai țuică, chestii făcute aici, în zonă, de prieteni”, a mărturisit râzând Cristian Țânțăreanu în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

„Am înselat-o pe soție, dar cu voia ei. Mi-a făcut cadou, când am împlinit 60 de ani, prin Thailanda, prin China, prin Turcia, prin Bali. Ceream voie și ne duceam toți în gașcă.

Seara, când mergeam la restaurant, unde ne așteptau nevestele, nu erau foarte vesele și deja băuseră un coniac, un pahar de vin… erau un pic agitate. Acum se spune că trebuie să folosești și prezervativ. Eu când l-am avut prima oară, n-am știut și mi l-am tras pe cap. Am crezut că e cagulă”, a mai dezvăluit Țânțăreanu în emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.