Reclamă
Reclamă

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcţia de edil general al Capitalei, a votat duminică dimineaţa. La ieşirea de la urne, acesta a precizat că va încerca să „normalizeze” ce nu s-a întâmplat în Bucureştiul celor 30 de ani.

„Eu, cel puţin, ultimul dinozaur, voi încerca să normalizez ce nu s-a întâmplat în Bucureştiul celor 30 de ani, să aduc zâmbetul pe buzele bucureştenilor. Lucruri simple. Dar, din păcate, lucrurile simple pentru anumiţi politicieni sunt cele mai complexe”, a afirmat Piedone la Şcoala Gimnazială ‘Ienăchiţă Văcărescu’, unde şi-a exprimat votul la alegerile locale şi europarlamentare.

El i-a îndemnat pe bucureşteni să îşi exprime votul duminică. „Ieşiţi la vot, oameni buni, votaţi cu cine doriţi dumneavoastră. Prezenţa dumneavoastră la vot contează, ca cel care va ieşi primar general, primarii de sector, preşedinţi ai consiliilor judeţene – că despre europarlamentare, Dumnezeu cu mila, nu-i cunoaşteţi şi pe care îi cunoaşteţi se vor duce cu capul în jos, slugă în Europa. Votaţi cu demnitate, onoare şi curaj pentru viitorul dumneavoastră”, a spus edilul, potrivit Agerpres.

Reclamă

Cristian Popescu Piedone a susţinut că „va fi cam complicat astăzi cu atâtea buletine de vot”.

„Sunt probleme cu care se vor confrunta şi toţi oamenii în cursul zilei de astăzi. Important e să avem răbdare. Cu siguranţă cred, datorită procesului greoi cu aceste cinci buletine de vot, cu siguranţă nu se va închide urna la ora 22:00. Plus că, am eu informaţii sigure când vă spun, oamenii o să migreze de la mare şi de la munte şi vor veni pe ultima sută de metri”, a susţinut el.

Cristian Popescu Piedone a fost însoţit la vot de fiul său, Vlad Popescu Piedone, care este candidat la Primăria Sectorului 5. El a susţinut că „a fost foarte bine să votezi primul, nefiind foarte multă lume”, dar a opinat că este „cam complicat cu aceste cinci buletine de vot”, care vor lua mult timp pentru exercitarea dreptului constituţional.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro