Alex Dobrescu s-a afișat în mediul online cu o nouă parteneră

La începutul acestei luni, showbiz-ul era zguduit de încă o despărțire. Cristina Cioran și Alex Dobrescu își spuneau adio, în mod surprinzător. Despărțirea venea la doar câteva săptămâni după ce avusese loc cererea în căsătorie. Deși s-a vorbit mult despre o posibilă împăcare, iar cei doi au dat de înțeles că lucrurile se pot repara, se pare că nu este chiar așa. Alex Dobrescu deja și-a găsit o nouă parteneră și a dat-o uitării pe Cristina Cioran.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Dobrescu lua pe toată lumea prin surprindere. Acesta anunța pe rețelele sociale că nu mai este iubitul Cristinei Cioran, chiar dacă nu cu mult timp înainte anunța că a cerut-o în căsătorie. Ulterior, despărțirea a fost confirmată și de către vedetă. La momentul respectiv, Cristina Cioran declara că au existat niște neînțelegeri în cuplu, care au erodat relația. Însă, vedeta lăsa ușa deschisă și nu excludea și o împăcare.

Se pare că despre împăcare nu mai poate să fie vorba. Tatăl fetiței Cristinei Cioran pare că deja a trecut peste relația cu vedeta. Mai exact, Alex Dobrescu s-a afișat în mediul online cu o nouă parteneră. Bărbatul a postat o fotografie cu nou iubită. Cei doi apar sărutându-se, iar concluziile sunt ușor de tras.

Cristian Cioran e istorie! Tatăl fetiței sale deja s-a afișat cu noua parteneră. FOTO
Instagram

Care au fost motivele despărțirii

Cristina Cioran și Alex Dobrescu păreau că trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și fericită. Nu de mult cei doi au devenit părinți. Micuța Ema i-a legat și mai mult, iar fanii se așteptau să îi vadă mult împreună. Vedeta fusese și cerută în căsătorie, însă totul s-a destrămat.

Se pare că între cei doi existau anumite conflicte. Aceștia aveau păreri diferite, iar această diferență de opinii le-a pus capac. Cei doi nu se mai înțelegeau prea bine, iar până la despărțire a fost doar un pas.

„Am avut niște diferențe de opinie. Nu ne mai înțelegem. Suntem cumva în alte sfere și ne-am despărțit. Asta este și cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu-mi fac planuri. (n.r. de împăcare). Acum prioritatea mea este Ema, așa că o las așa cum a picat. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos, nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta.”, a declarat Cristina Cioran, după anunțul despărțirii.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.