Cristian Boureanu susține că nu a consumat alcool la volan.

Fostul politician Cristian Boureanu a rămas fără permis pentru o perioadă de 150 de zile, după ce ar fi fost prins de oamenii legii băut la volan. Iată cum se apără acesta. 

Cristian Boureanu, fost politician român, a fost oprit de polițiști în trafic și i-a fost reținut permisul pentru 150 de zile, după ce aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cristian Boureanu: Nu urc la volan după ce consum alcool

Într-o declarație ulterioară pentru Antena Stars, Boureanu a afirmat că nu a consumat alcool, ci doar a mâncat de post. El s-a arătat nemulțumit de faptul că unii jurnaliști au relatat greșit despre situația sa, sugerând că ar fi fost prins beat. Fostul politician a subliniat că nu ar fi urcat niciodată la volan după ce a consumat alcool, chiar și când era mai tânăr și mai puțin responsabil. 

„E un fapt de viaţă. Sunt foarte deranjat de faptul că mulţi oameni de media, după părerea mea incorecţi, au scris că am fost prins beat şi după care au pus alături cifra de 0,11. Este o mizerie şi îmi asum ceea ce spun.Cei care mă cunosc ştiu că eu dacă beau două degete de vin nu mă mai urc la volan şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când era mai tânăr şi mai prost.Eu mănânc de post, nu mâncasem absolut nimic, băusem doar apă. Aseară am mâncat doar nişte legume, la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie”, a declarat Cristian Boureanu, pentru sursa citată mai sus.

Cristian Boureanu, după ce a rămas fără permis: Aseară am mâncat doar nişte legume, probabil mi-a rămas în respiraţie

Boureanu, ar fi fost prins băut la volan 

Cristian Boureanu a fost oprit în trafic după ce a făcut o depășire neregulamentară pe DN1, în zona orașului Comarnic. Polițiștii rutieri din Prahova l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că avea o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce i s-a suspendat permisul pentru 150 de zile și i-a fost dată o amendă de 2.175 de lei, Boureanu a cerut recoltarea de probe de sânge pentru a stabili nivelul exact de alcoolemie. 

”În după amiaza zilei de 15 martie a.c., în jurul orei 17.15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DN1, în oraşul Comarnic au oprit pentru control un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Bucureşti, care ar fi efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltarea de probe biologice de sânge”, au declarat oficiali ai Poliţiei Judeţene Prahova. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.