În urmă cu câțiva ani, Cristi Pulhac și Andreea Tonciu au avut o aventură. Cei doi s-au iubit în secret, însă relația s-a terminat cu un mare scadal. Recent, fostul fotbalist a vorbit despre acest subiect și a menționat faptul că regretă mult relația cu Andreea Tonciu. Ce a spus Cristi Pulhac despre Faimoasă?

Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Cristi Pulhac a vorbit despre aventura pe care a avut-o în urmă cu mulți ani cu Andreea Tonciu. În cadrul rubricii „Sosuri iuți” din emisiunea lui Cătălin Măruță fostul fotbalist a deschis cutia cu amintiri și a spus că regretă ce s-a întâmplat atunci.

La vreme respectivă, Cristi Pulhac avea o iubită oficială, pe care a înșelat-o cu Andreea Tonciu. Cei doi s-au iubit în secret timp de două luni, iar când totul a ieșit la suprafață s-a lăsat cu scandal.

„Am avut o aventură cu Andreea Tonciu, dar regret. A fost un scandal care a avut repercusiuni în cariera mea. Aveam 19 ani atunci, nu ne-am certat, aia a fost. Acum ne înțelegem bine”, a declarat Pulhac.

Cristi Pulhac, dezvăluiri despre aventura cu Andreea Tonciu. Cei doi s-au iubit în secret. „Regret…”
Social media

Andreea Tonciu, despre aventura cu Cristi Pulhac

După scandalul de la vreme respectivă și Andreea Tonciu a avut câte ceva de spus despre întreaga poveste. Aceasta nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa fotbalistului și a ținut să precizeze că nu știa că acesta are o iubită.

„Când l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici măcar nu știam că este fotbalist. Am fost împreună două luni și jumătate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap că are pe cineva, pentru că tot timpul îmi spunea cât mă iubește și mă suna non-stop. Și eu mă îndrăgostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numărul lui de pe tricou

Când am aflat de Alexandra, mi-a spus că s-au despărțit și ca nu mai are nici o treabă cu ea. Ba mai mult, a ținut să-i cunoască și pe părinții mei. M-a mințit pe față și nu vreau să mai aud de el. Cu Alexandra nu am nimic, este o fată bună și nu aș vrea să creadă despre mine că fur bărbații altora. El este de nota 2 în pat.”, a declarat Andreea Tonciu, la momentul respectiv.