Bullying-ul este una dintre problemele tot mai prezente în rândul copiilor și tinerilor. Printr-o astfel de situație a trecut și Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea. Chiar dacă are aproape 40 de ani, urmele trecutului nu se pot șterge.

Cristi Mitrea: ,,Deveneam agresiv imediat după ce auzeam asta.”

Încă de copil, Cristi Mitrea a trebuit să țină piept răutăților celor din jur. Recent, acesta a vorbit în cadrul unui interviu despre felul în care ceilalți colegi se purtau cu el pentru că avea câteva kilograme în plus. Această atitudine l-a deranjat extrem de tare în copilărie, ceea ce l-a determinat să fie violent cu cei care îl batjocoreau.

,,Generația noastră cred că a fost cea mai expusă (n.r. bullying-ului). Toată copilăria mea am fost un copil supraponderal și reacționam foarte vehement la adresarea cuvintelor de genul: grasule, grăsuțule, umflatule, batoză. Astea pe mine m-au trumatizat foarte tare și la un moment dat, prin liceu, din răutate, din furie, deveneam agresiv imediat după ce auzeam asta.
Am primit bullying în grădiniță și în clasele 1-8, mă simțeam și respins, iar în liceu am devenit agresiv. Răspunsul meu era foarte agresiv când se întâmpla asta (n.r. să fie judecat pentru felul în care arăta). Mie mi s-ar părea normal să învățăm să spunem și să ne urlăm durerea. În secunda în care simțim că suntem abuzați să spunem stop”, a declarat Cristi Mitrea la ,,Exclusiv VIP”.

Dacă atunci când era doar un copil era marginalizat de ceilalți pentru că avea câteva kilograme în plus, în prezent, Cristi Mitrea a reușit să scape de acestea urmând o dietă strictă.

,,Am revenit la o masă, la 24 de ore. Am făcut cele șapte zile de fasting, le-am terminat și mi-am impus acum un program făcut de mine. La 24 de ore mănânc, undeva la ora 14-15, o masă bună. În cele șapte zile am dat jos vreo opt kilograme. Nu mai vreau să mă chinui, mai am nevoie să dau jos vreo cinci kilograme. E lucru cu mine”, a mai adăugat Cristi Mitrea.