Tânărul a recunoscut faptul că s-a întâlnit la hotel cu fostele concurente din cadrul emisiunii.

Cristi Marinescu se numără printre tinerii care s-au înscris la emisiunea Puterea Dragostei, în speranța că își va găsi jumătatea. Chiar dacă relația lui cu Maria nu a durat prea mult, căci au ajuns în pragul despărțirii imediat după terminarea competiției, emisiunea i-a adus popularitate și o sumă deloc de neglijat în conturi. Extrem de sincer, tânărul a povestit câteva detalii din momentele în care nu erau filmați. 

Cristi Marinescu susține că nu s-a întâlnit cu alte fete în perioada în care era împreună cu Maria

În cadrul unei emisiuni, fostul concurent a fost întrebat dacă s-a întâlnit la hotel cu alte fete, pe când era în competiție. Tânărul a mărturisit că au avut loc mai multe astfel de episoade, despre care spune că au avut loc pe când era singur.

Cât despre relația cu Maria, Cristi Marinescu spune că nu a avut întâlniri la hotel cu alte femei. Totuși, unele dintre ele s-au arătat interesate de el, la acel moment.

Cristi Marinescu, la momentul adevărului. Ce se întâmpla la întâlnirile dintre el și fetele de la „Puterea Dragostei”
Instagram

„Am avut, da (n.r. relații intime). Pe la hotel, ne mai întâlneam. Recunosc, m-am mai întâlnit cu concurente din casa Puterea Dragostei pe la hotel. În perioada în care am fost singur, da, m-am întâlnit.

În perioada în care am fost cu Maria, aș fi putut să mă întâlnesc, dar nu mi-am dorit. M-am întâlnit doar cu Maria la hotel și cu alte domnișoare”, a povestit Cristi Marinescu în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.

Tot atunci, tânărul a povestit și despre relația cu Maria. Fostul concurent a fost acuzat de mai multe ori că s-a prefăcut. Cristi Marinescu a povestit că fiind în competiție, a ajuns să se atașeze de Maria. Cei doi au petrecut ceva timp împreună.

De altfel, Cristi Marinescu a lăsat să se înțeleagă că moldoveanca a fost alături de el. Acest lucru i-a apropiat și mai mult. Fostul concurent este convins de faptul că dacă s-ar fi întâlnit cu fosta iubita în afara emisiunii, nici nu ar fi ajuns la stadiul de relație.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.