Cristi Manea a fost lăsat de Gigi Becali să meargă în cantonamentul din Spania doar la insistențele impresarului său. Deși în duelul cu Lokomotiv a făcut treabă bună marcând pentru FCSB două goluri, în ultimul amical, cel cu Jeonbuk Hyundai, acesta a fost pe teren doar un sfert de oră.

Manea a avut o ieșire nervoasă cu fanii în timpul meciului cu formația din Coreea de Sud, când aceștia i-au cerut să lupte mai mult:

„Hai, Manea, revino-ți” i-au zis fanii. „Din ce să-mi revin? Nu vezi ca nu ma bagă”, a ripostat jucătorul conform Fanatik.

Gigi Becali spune că nu se mai bazează pe Manea, fotbalistul împrumutat de la Apollon Limassol deoarece, acesta are cel mai mare salariu din echipă, iar în cazul transferului definitiv, FCSB are de achitat două milioane de euro.

Deși Manea a fost un om de bază în naționala de tineret care a jucat semifinala Campionatului European, fotbalistul nu a mai excelat în ultimele șase luni la FCSB decât în patru meciuri: două meciuri în Cupă, cu Metaloglobus şi cu U Cluj şi două în Liga 1, cu Dinamo şi cu Poli Iaşi.