Cristi Iacob trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Gabriela. Ei s-au căsătorit în urmă cu 13 ani și relația lor nu s-a schimbat cu nimic. Pasiunea a rămas aceeași și totul decurge perfect. Totuși, au planuri de viitor foarte importante pe care le-au împărtășit publicului. 

Cristi și Gabriela Iacob au parte de o relație extrem de frumoasă. Pe lângă iubirea care îi leagă, ei împart și pasiunea pentru actorie. În 2009 s-au căsătorit, iar evenimentul a fost unul mult visat de amândoi.

Juratul de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soția lui și amândoi lucrează pentru ca relația lor să fie una excelentă.

„Nu e niciun secret! E simplu: e Dumnezeu! Pentru că noi uităm un lucru – vorbesc strict despre oamenii care sunt lipiți de acest lucru numit „ortodoxia, pentru că aia e! E atât de frumoasă și de simplă, de fapt, și eficace. E greu de făcut, pentru că noi, oamenii, nu prea putem să renunțăm la deșteptăciunile noastre și la nevoile noastre. Nu, n-ai nicio nevoie, numai niște hachițe. Omul se mulțumește cu foarte puțin, credeți-mă! N-o să poți să mănânci un curcan întreg, mănânci o pulpă maximum – curcanul are ditamai pulpa și știți la ce mă refer.

Și, în rest, ăsta e secretul nostru: că e vorba despre o taină acolo, îți dai cuvântul în fața Lui Dumnezeu. E un cuvânt – de-asta oamenii nu mai au cuvânt, pentru că au inventat minciuna. Poți să spui repede pe WhatsApp: „Scuză-mă, nu pot, sunt într-o întâlnire – e o minciună sfruntată! Poți să spui și adevărul, se poate spune.”, a spus Cristi Iacob pentru Viva.

Social media

Cristi Iacob și soția sa, Gabriela se gândesc să își mărească familia. Nu au planificat nimic concret, ci lasă totul în mâinile lui Dumnezeu, iar momentul în care vor fi pregătiți să fie unul special.

„Evident că vrem un copil, ne lăsăm în mâna Lui Dumnezeu. Dar ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta. Atât pot să vă zic.”, a mai spus actorul.