Soția lui Cristi Borcea a povestit despre momentul în care l-a anunțat pe acesta că îi va aduce pe lume gemeni.

Cristi Borcea a fost un cuceritor adevărat la viața sa. Toate femeile cu care a fost afaceristul l-au făcut tătic. Așadar, fostul acționar de la Dinamo are în total 9 copii cu patru femei. 

Toate femeile cu care Cristi Borcea a avut relații de dragoste l-au făcut tătic pe acesta. Așadar, afaceristul are în total 9 copii cu patru femei. În prezent, afaceristul este căsătorit cu Valentina Pelinel. Cu toate că relația celor doi a început cu foarte multe controverse, ei au demonstrat că sunt un cuplu puternic, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată. Cei doi s-au căsătorit cu câțiva ani în urmă, Valentina aducând pe lume trei copii. Mai mult, cei doi au fost foarte surprinși să afle că vor urma să devină părinți de gemeni.

„Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment.

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, a povestit Valentina Pelinel.

social media

Valentina Pelinel și Cristi Borcea își mai doresc copii

Deja toată lumea știe faptul că fostului acționar de la Dinamo îi plac copiii. Cu toate că are 9 copii, se pare că pe fostul acționar nu l-ar mai deranja să devină tată pentru a zecea oară. Valentina Pelinel a spus că atâția copii sunt o responsabilitate uriașă și că mai au nevoie de timp pentru ei doi.

„Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate. Mai avem timp de noi, mai avem! Ne facem!”spunea Valentina Pelinel în urmă cu ceva timp.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.