Cristi Borcea a fost invitat recent intr-o emisiune tv. Acolo a vorbit despre cele trei femei care i-au fost sotii de-a lungul timpului. Fostul finantator de la Dinamo a povestit si care este relatia actuala cu Valentina Pelinel. Mai mult, barbatul a dezvaluit si cum se intelege in acest moment cu cei noua copii ai lui și daca are in plan conceperea unui nou mostenitor.

Reclamă

Afaceristul a declarat ca este fericit in relatia cu actuala lui sotie. Asta in ciuda faptului ca exista un lucru care il deranjeaza la Valentina. Cât despre un nou copil, Cristi Borcea spune ca nu este cazul momentan. Insa, daca frumoasa lui partenera si-ar mai dori inca un bebelus, omul de afaceri nu ar spune nu. Pana la urma, de una mănânca noua, poate manca si al zecelea…

Cristi Borcea a tinut sa specifice ca ai lui copii au intre 1 si 23 de ani. Cel mai mare este Patrick, baiatul lui si al Mihaelei. Cei mai mici copii sunt gemenii pe care ii are impreuna cu Valentina. Omul de afaceri nu isi acorda merite nemeritate in cresterea celor 9 copii ce poarta numele Borcea. Acesta a afirmat ca cele care ar trebui cu adevarat felicitate pentru felul in care au fost educati mostenitorii lui sunt mamele acestora, si anume: Mihaela, Alina și Valentina.

Reclamă

“Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a spus Cristi Borcea la “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Fostul finantator de la Dinamo, un romantic incurabil

Cine ar fi crezut ca unul dintre cei mai cunoscuti dinamovisti poate fi un barbat romantic? Cristi Borcea a marturisit ca adora sa ii faca surprize sotiei sale, Valentina Pelinel. Acesta isi rasfata iubita cu declaratii de dragoste, flori, dar si daruri cu o insemnatate destul de mare. Insa femeia merita toate aceste lucruri pentru interesul pe care si-l da ca familia lor sa functioneze perfect. Exista insa si o problema…

“Sunt foarte romantic, sunt un sentimental incurabil. Fac declarații de dragoste, cumpăr flori, mă implic în creșterea copiilor, dar Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț”, a mai mărturisit Cristi Borcea.