Cristi Borcea s-a dezbracat de secrete în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Fostul actionar de la Dinamo a vorbit despre copiii pe care ii are cu Valentina Pelinel, dar si despre copilul cel mic al Alinei Vidican. Desi toata lumea credea ca acestia au fost conceputi in timp ce el era in inchisoare, iata ca adevarul este altfel. Borcea nu a vizitat niciodata camera conjugala. Cum au fost conceputi copiii?

Reclamă

Chiar daca ultimii copii s-au nascut cand afaceristul era dupa gratii, acesta a povestit ca nu a avut parte de relatii intime in timp ce se afla in inchisoare. Cei trei copii ai Valentinei ar fi fost conceputi in timp ce Cristi Borcea era in permisie, acasa. Acelasi lucru este valabil si pentru copilul cel mic al Alinei Vidican. Potrivit lui Borcea, nu a fost niciodata la camera nuptiala. Nici nu avea cum! Afaceristul nu era căsătorit cu Valentina Pelinel in timp ce era inchis.

„Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria din cea de-a doua căsătorie. N-am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent.”, a povestit Cristi Borcea.

Reclamă

„Am nouă copii. Și am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și-am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Are 17 ani. Bine, toți sunt dinamoviști. Sângele apă nu se face”, a spus Cristi Borcea pentru sursa menționată anterior.

Cum a depășit Cristi Borcea perioada detentiei

Acum, cand totul a ramas doar un vis urat, Cristi Borcea vorbeste despre cea mai neagra perioada din viata lui. Barbatul spune ca se considera norocos ca i-a avut colegi de detentie pe fratii Becali. Victor și Giovanni sunt cei care i-au ridicat moralul și l-au ajutat sa treaca peste cele mai grele momente. In timp ce Victor era mai calm, Giovanni era cel care ii indruma și le purta de grija. Toti cei trei au fost trimisi in spatele gratiilor in „Dosarul Transferurilor”.

„Oricum în pușcărie cel mai important era moralul, iar Giovanni era cel mai tare dintre noi, Victor era mai calm. Am avut mare, mare noroc cu ei! Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!”, a mai declarat Cristi Borcea.