Noi informații în cazul criminalului din Berceni, care a ucis o copilă apoi a ascuns cadavrul în lada unei canapele. Marcel Șerbuc riscă să stea toată viața în spatele gratiilor. 

Criminalul fetei din canapea din Berceni, închis pe viață

Marcel Șerbuc este în custodia autorităților, după ce a fost extrădat din Olanda. Criminalul din Berceni, care a ucis fără milă o copilă nevinovată, ar putea primi pedeapsa supremă pentru faptele oribile pe care le-a comis. Totul ține acum de decizia finală a magistraților.

Inițial, acesta ar fi putut să scape cu mai puțini ani de închisoare. Doar că încadrarea juridică a cazului a fost schimbată. Acesta este ultimul anunț al avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă în instanță familia adolescentei ucise.

Bărbatul urmează să fie judecat acum pentru omor calificat. Anchetatorii au descoperit că în spatele crimei oribile pe care a comis-o, a fost mai mult decât o ieșire nervoasă și o greșeală cumplită, după cum a susținut Șerbuc. Se pare că ar fi avut și un interes material.

În acest caz, ar putea să stea în spatele gratiilor până la finalul vieții sale.

Această schimbare a încadrării survine și ca urmare a faptului că din tot probatoriul administrat reiese fără tăgadă faptul că acesta încerca să obțină bani apelând la orice mijloace. De asemena, a fost extinsă urmărirea penală și pentru alte fapte, în speță, tâlhărie., a declarat Cuculis pentru Adevărul.

Șerbuc și-a recunoscut crima oribilă

Marcel Șerbuc și-a făcut „spovedania” în fața oamenilor legii, după ce a fost adus în România din Olanda.

Criminalul spune că a omorât-o pe fiica partenerei lui, în vârstă de 12 ani, într-un moment de furie. Minora l-ar fi lovit prima, iar el a ripostat pe măsură, fata picând cu capul de cadă.

În loc să ceară ajutor, a luat trupul copilei și l-a băgat în saci. Apoi l-a ascuns în lada de canapea, unde a fost descoperit de proprietarul apartamentului. La câteva zile după crimă, Șerbuc și mama adolescentei au părăsit teritoriul României.