Teroarea locuitorilor din Bran s-a încheiat după ce bărbatul care a recurs la abominabila faptă a fost prins

Crima de la Bran a zguduit întreg județul. Cu sufletul la gură, oamenii din localitate așteptau ca polițiștii să prindă suspectul principal pentru a se face dreptate în acest caz. Acest lucru a fost posibil după 8 ore de căutări și alte 3 de negocieri.

Cine i-a omorât pe tinerii soți din Șimon, Bran

Ieri dimineață a fost descoperită teribila crimă chiar de către cumnata uneia dintre victime. Femeia a pătruns în casa celor doi tineri soți și a văzut nenorocirea. Astfel au fost alertate rapid organele. Atât pompierul de 38 de ani cât și soția lui de 32 de ani zăceau într-o baltă de sânge în dormitorul vilei pe care abia o construiseră.

Ușa de la intrarea în casă era spartă cu toporul. Urmele loviturilor de pe corpurile celor doi au fost de asemenea provocate cu același obiect dur, tăios.

Anchetatorii au petrecut multe ore la fața locului pentru a pune cap la cap firul evenimentelor.

Primul suspect în acest caz, mergând pe detaliile anchetei a fost vecinul de lângă casa soților omorâți. De altfel, între cei doi bărbați exista inclusiv un grad de rudenie. De câțiva ani aceștia aveau un scandal din cauza unei parcele de pâmânt. Cel care a comis crima i-ar fi somat pe cei doi soți să mute gardul locuinței cu 10 cm.

După mai multe certuri în acest sens, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a recurs la fapte. Acesta ar fi intrat în miez de noapte în casa celor doi soți cărora le-a aplicat mai multe lovituri.

De la primele ore ale dimineții, suspectul nu a fost de găsit acasă. Acesta a fost căutat de oamenii legii pe dealurile din împrejurimi vreme de 8 ore. Într-un final, acesta a fost găsit în podul casei.

Inițial, bărbatul nu a vrut să coboare, amenințând că are la el un cuțit. După 3 ore de negocieri, oamenii legii au reușit să îl captureze.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.