Într-un incident tulburător, poliția din Dallas a descoperit trupul neînsuflețit al unei femei, identificată de familie drept Corinna Johnson, ascuns în dulapul apartamentului său, după ce aceasta ar fi fost omorâtă în bătaie de iubitul ei, Omar Lucio. După un apel primit săptămâna trecută, autoritățile l-au reținut pe Lucio, în vârstă de 34 de ani, care inițial a refuzat să iasă din apartament. Acesta este acum acuzat de crimă, având stabilită o cauțiune de 1.585.000 dolari.

Investigațiile au relevat o poveste sumbră de violență domestică, cu Corinna și Lucio formând un cuplu de șase ani, având împreună un copil de 7 ani. Poliția crede că în seara crimei, după ce perechea a fost dată afară dintr-un bar din cauza comportamentului violent al lui Lucio, acesta și-a continuat agresiunile împotriva Corinnei în mașină și, ulterior, în apartament, unde victima a fost grav rănită și ascunsă în dulap.

Mărturiile familiei subliniază avertismentele repetate date lui Corinna despre relația periculoasă cu Lucio. Anchetatorii au găsit dovezi incriminatorii, inclusiv urme de sânge în apartament și haine însângerate în mașina suspectului. O persoană, al cărei rol nu a fost clarificat, a sunat la poliție după 24 de ore de la incident, informând autoritățile despre crima comisă.