Crimă teribilă la Timișoara.

O femeie a murit în chinuri greu de imaginat, după ce a fost incendiată de partenerul său. Chiar bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutorul medicilor, dar a fost prea târziu. Victima s-a stins la spital din cauza arsurilor suferite.

O femeie a fost incendiată de partenerul său

Cei doi locuiau împreună în Timișoara și apropiații susțin că au fost căsătoriți în urmă cu mai mult timp și au divorțat. Recent, hotărâseră să-și mai acorde o șansă, așa că s-au mutat într-o locuință din cartierul Ronaț.

Din primele informații, se pare că în noaptea în care femeia a fost incendiată, cei doi se pare că s-au certat. De la cuvinte aruncate la întâmplare până la un gest cumplit a mai fost doar un pas.

Furios, bărbatul a luat un recipient cu benzină și a stropit-o pe partenera lui. Apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete. Femeia a luat foc, suferind arsuri teribile.

Când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a sunat disperat la 112. Femeia a fost preluată imediat de o ambulanță și transportată la spital, unde medicii au făcut tot ce au putut ca să-i salveze viața.

Bărbatul i-a mințit inițial pe oamenii legii

În fața autorităților, bărbatul a mințit. A spus că făceau grătar și că în urma unui accident partenera sa a luat foc.

Din păcate, victima violenței domestice a murit la spital. S-a zbătut între viață și moarte mai multe zile, iar într-un final și-a dat ultima suflare.

Când fosta lui soție a murit, vina l-a prins pe criminal din urmă. S-a prezentat în fața oamenilor legii și a recunoscut tot ce a făcut. Le-a spus că el a fost cel care a incendiat-o pe femeie și ce a urmat după

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile pentru fapta lui cumplită. Riscă acum ani grei de închisoare, fiind acuzat și judecat pentru ucidere din culpă.