Două surori din Bistrița-Năsăud au avut parte de o moarte cruntă. Au fost găsite fără suflare în casa lor, în care locuiau alături de fratele lor. Oamenii legii au fost cei care le-au descoperit, după ce fuseseră informați despre dispariția lor. Bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Crimă oribilă: 2 surori, moarte de o lună, găsite în Bistrița-Năsăud

Alerta a fost dată de cunoscuții celor două, care nu le mai văzuseră de mult. Aceștia și-au dat seama că ceva nu este în regulă, așa că au decis să sune la 112 și să sesizeze autoritățile în legătură cu dispariția lor.

Primul loc în care s-au gândit polițiștii să meargă a fost domiciliul lor. Cele două femei în vârstă de 41, respectiv 52 de ani, locuiau împreună în Bistrița-Năsăud alături de fratele lor.

Când au intrat în locuință, oamenii legii au făcut descoperirea macabră. Surorile erau moarte, iar trupurile lor erau în stare avansată de putrefacție. Se pare că ar fi moarte de aproximativ o lună de zile.

Polițiștii și-au sesizat imediat colegii și au cerut întăriri. La faţa locului s-a deplasat și o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

În aceste momente, orice indiciu este important pentru elucidarea misterului morții celor două.

Oamenii legii au pornit și pe urma fratelui celor două, cu care era cunoscut faptul că locuiau în aceeași casă. Bărbatul a fost găsit la scurt timp și ridicat de polițiști. A fost dus direct la audieri, iar în continuare rămâne de văzut dacă se vor lua sau nu măsuri preventive împotriva lui.

Un prim indiciu că acesta ar avea legătura cu moartea lor este faptul că nu el este cel care a alertat Poliția legat de dispariția lor.

Corpurile neînsuflețite ale celor două femei au fost ridicate și duse la morgă. Medicii legiști vor efectua o examinare prin care vor stabili cu exactitate cauzele morții acestora.