Până și anchetatorii au fost șocați de imaginea macabrului

Ziua a început cu o veste cumplită pentru locuitorii din Bran, județul Brașov. Sătenii au aflat despre crima odioasă care s-a petrecut în localitatea lor. În urma odiosului eveniment, doi soți și-au pierdut viața. Este vorba despre două cadre medicale de 38 și respectiv 32 de ani.

Soții care au murit la Bran erau cadre medicale

Dubla crimă a fost descoperită în localitatea Șimona, parte a comunei Bran. Alexandra Pepene și Nicu erau doi parteneri de viață care locuiau singuri într-o vilă nouă.  Cei doi au fost descoperiți la primele ore ale dimineții fără suflare în propria locuință. Cumnata lor a fost cea care le-a descoperit trupurile fără suflare. Ușa de la intrarea în vila celor doi soți era spartă cu toporul.

Cei doi soți care și-au pierdut viața în urma oribilei crime lucrau în domeniul medical. Alexandra, femeia găsită cu capul aproape zdrobit, așa cum susțin unele surse, lucra la Spitalul de Copii din Brașov. Partenerul ei de viață, Nicu, lucra la reprezentanța din Moeciu a Serviciului de Ambulanță.

FullSizeRender

Conform filmului evenimentului tragic pus cap la cap de anchetatori, tragica întâmplare a avut loc în timpul nopții. De dimineață când bărbatul ar fi trebuit să se prezinte la locul de muncă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Colegii lui au intrat în panică și au anunțat imediat rudele. Astfel, cumnata care locuia aproape a fost cea care a mers la locuința celor doi pentru a verifica dacă aceștia sunt acasă.  Femeia a fost șocată de ceea ce a găsit. Din dezvăluirile făcute la PRO TV, ambii au fost găsiți pe întinși pe burtă, fără suflare, cu multiple lovituri. Surse din anchetă au dezvăluit că cei doi aveau capetele aproape zdrobite în urma loviturilor.

Legiștii au încercat să refacă filmul tragicului eveniment. O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cine ar fi putut pune la cale o asemenea crimă oribilă.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.