Toată lumea a auzit de celebrul designer Christian Dior.

Între anii 1947 și 1957 numele cunoscutului designer Christian Dior era pe buzele tuturor și toți își doreau să poarte creațiile sale. În prezent, foarte mulți poartă creațiile casei de modă care a rămas în urma sa. 

Sfaturile sale de stil sunt de actualitate și în prezent, chiar dacă au fost prezentate publicului larg în urmă cu aproape 60 de ani. Principiile sale de stil reprezintă baza stilului clasic. Astfel vă prezentăm 6 reguli de stil ale marelui designer.

Dacă o să vă ghidați după ele, veți arăta mereu impecabil!

Cele 6 reguli de stil

  1. „Eleganța înseamnă întotdeauna simplitate!” Designerul prefera ținutele simple, iar cele cu prea multă fantezie, sunt create doar pentru a atrage atenția. „Chiar dacă sunt interesante, nicidecum nu vorbim despre eleganță. Frumusețea este îndrăzneață doar un pic, iar dacă acest curaj se transformă în aroganță vorbim deja de prost gust.”

    Pixabay

2. „Stilul se bazează pe calitate! Atunci când îți cumperi sau îți coși o haină, alege cel mai bun material pe care ți-l              permiți. Mai bine să ai o rochie bună, decât două rele. O femeie elegantă nu este cea care se conduce după                      modă, dacă noile tendințe nu ți se potrivesc, ignoră-le.”

  1. „Accesoriile ne reprezintă!” Accesoriile sunt foarte importante, una și aceeași rochie poate arăta diferit dacă o combini cu diferite accesorii, schimbându-ți astfel imaginea.
  2. „Nu există încălțăminte care atrage prea mult atenția! Multe femei consideră că încălțămintea nu este atât de importantă, însă cea mai mare dovadă a eleganței este ceea ce e pus în picioare”
  1. „Rozul înseamnă gingășie, iar griul nu înseamnă plictiseală!” Aceste culori au fost preferate de marele designer. Rozul înseamnă fericire și feminitate, iar griul poate fi ales cu orice ocazie. Pentru a accentua o siluetă, se recomandă nuanțe mai deschise.
  2. „Lenjeria îi oferă femeii încredere în sine. Fără ea nu poți fi elegantă! Totul trebuie să fie elegant, mai ales ceea ce nu este la vedere.” Lenjeria trebuie să fie calitativă, în care să te simți comodă și feminină.