Anxietatea este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă peste jumătate din populația lumii. Este una dintre cele mai neplăcute afecțiune medicale pe care cineva le poate avea. În lupta cu propriile emoții și sentimente, psihicul poate avea de suferit. 

Deși există nenumărate medicamente care promit rezultate de vis în lupta cu anxietatea, rugăciunea este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Este cea mai sinceră și mai rapidă formă de a comunica cu Dumnezeu, El fiind mereu disponibil pentru tine.

Citește această rugăciune ori de câte ori crezi că ai nevoie de ajutor

Este una dintre cele mai puternice rugăciuni adresate lui Dumnezeu, de cătrei cei care au fost diagnosticați cu anxietate.

pixabay

Credincioșii trebuie să o rostească fie dimineața sau seara, sau ori de câte ori simt nevoia de ajutor divin pentru a se liniști.

Doamne, numai Tu îmi cunoști inima, așa că cu credință și smerenie, îți cer harul de a învăța să-mi arunc neliniștile și grijile asupra ta. Vreau să mă abandonez în brațele tale, să am încredere și să aștept cu seninătate acțiunea ta în viața mea!

Salvează-mi gândire, sentimente și simțuri ca să nu-mi fac atâtea griji. Ajută-mă să-mi păstrez mintea concentrat pe ceea ce este bine pentru mine și pentru Împărăția ta.

pixabay

Sfințiți-mă, ca să pot fi o persoană plină de Duhul Sfânt, radiind seninătate, calm și pace!

Dă-mi putere ca să-mi pot păstra emoțiile și gândurile constante, având încredere în Dumnezeu. Doamne, mulțumesc pentru că știu că veghezi asupra mea. Voi incerca sa urmez fiecare pas pe care mi-l arati ca este necesar pentru ca planul tau sa fie indeplinit in viata mea.

Am încredere în tine și în cuvântul tău. Îți ofer toate grijile și grijile mele. Vindecă-mă de toate grijile excesive! Am încredere și sper în tine. Amin.