Alexandra Bodi, supranumită „Regina” TikTok-ului a șocat din nou o întreagă rețea de socializare. De-a lungul timpului, tânăra și-a dovedit talentul în domeniul culinar, calitățile de mamă și soție, iar acum vedeta TikTok-ului marchează un nou debut. Se pare că aceasta și-a găsit o nouă pasiune. Internauta s-a apucat de cântat și a ținut să le împărtășească și fanilor, publicând un clip video.

 Tânăra s-a gândit să le mai facă fanilor ei o surpriză. Așa că aceasta s-a decis să-i delecteze cu o piesă muzicală. Alexandra Bodi se pare că este imprevizibilă, iar atunci când credeai că le-a făcut pe toate, aceasta vine să dovedească contrariul.

Alexandra Bodi și-a descoperit o nouă pasiune

Alexandra Bodi nu s-a dat în lături niciodată să le arate fanilor săi tot ce simte să facă. Dacă până acum aceasta și-a amuzat fanii pe TikTok cu înclinațiile sale culinare, acum vedeta uneia dintre cele mai populare rețele de socializare, șochează din nou. În cazul în care credeai că nu mai ai nimic de văzut atunci când vine vorba de Alexandra, tânăra apare să-ți dovedească exact opusul.

De curând, aceasta a încărcat un clip video pe TikTok, acolo unde își arată calitățile muzicale. Se pare că Alexandra își dorește să devină artistă, întrucât deja a intrat în pielea unei celebre cântărețe, ținând în mână o telecomandă în locul unui microfon.

@1oficial.ionut♬ sunet original – user6798755296529

„Regina” TikTok-ului dorește să înceapă o carieră în industria muzicală?

Alexandra pare să fie foarte încântată de prestația ei. Tânăra se arată foarte mândră atunci când fredonează piesa din filmuleț și emană foarte multă încredere de sine prin ceea ce face. Să devină oare Alexandra Bodi o cântăreață de succes în viitor? Nu ne-ar surprinde. Vedeta TikTok-ului fredonează o melodie mai veche dintr-un repertoriu al artiștilor Khrishna și Rukmini care pare să-i placă foarte mult. Oricum, vă lăsăm să vă delectați voi cu minunatul moment al Alexandrei.