Multe dintre persoanele publice preferă călătoria relaxată cu transportul în comun, în detrimentul șofatului în aglomerația Capitalei.

Deși duc o viață lipsită de griji și au venituri care le-ar permite să conducă bolizi, multe dintre vedetele de la noi fac o alegere neașteptată. Pentru deplasările în Capitală, preferă deseori să folosească transportul în comun. Astfel scutesc nu doar bani, ci și timp prețios petrecut în trafic.

Anca Țurcașiu

Actrița a divorțat în urmă cu doi ani de fostul soț l, iar de atunci și-a schimbat complet viața. Pentru a ieși din zona de confort, Anca preferă să lase deoparte autoturismul pentru a circula cu metro-ul, mai ales atunci când are zile aglomerate. În acest mod, are posibilitatea de a ajunge rapid la destinație, fără prea multă bătaie de cap în trafic. Recent, vedeta s-a filmat in timp ce ajungea în stația de metro, fiind în drum spre un eveniment. Fără fițe de vedetă, Anca s-a integrat în peisaj, ca un simplu călător.

Daniel Buzdugan

Renumitul prezentator de radio ni doar că preferă transportul în comun ci nu are nici permis de conducere. Daniel Buzdugan duce o viață cât se poate de normală, iar pentru acest fapt are parte de toată aprecierea fanilor. În drumul spre birou sau spre alte destinații din București, Buzdu preferă metroul.

Lora

Deși nu te așteptai să vezi o artistă pe peronul de așteptare, ei bine, Lora nu a fugit niciodată de acest lucru. Vedeta a mărturisit că a circulat ani de-a rândul cu autobuzul, inclusiv în prima parte a carierei muzicale.

Oana Frigescu

Fosta prezentatoarea a lăsat televiziunea pentru o carieră în alt domeniu. Puțini știu însă că aceasta a dus o viață extrem de simplă înainte de a ajunge la pupitrul știrilor. Oana a circulat atăt cu tramvaiul cât și cu autobuzul.

„Îmi plăcea la nebunie să ascult muzică în mijloacele de transport în comun. Aveam tot timpul mp3 playerul în buzunar şi, într-adevăr, visam. Visam cu ochii deschişi la ce trăiesc astăzi…„, a dezvăluit fosta prezentatoare.

Maia Morgenstern

Actrița a jucat în filme alături de actori celebri, însă în timpul liber nu vrea să iasă din tiparele normalității. Chiar dacă mulți ar fi crezut că Maia Morgenstern are șoferul și bolidul de lux mereu la discreție, lucrurile nu stau deloc așa. Deseori, marea actriță preferă să circule cu metroul, mai ales atunci când merge la repetițiile de la teatru.

 

Smiley

Are succes nebun în muzică și face bani frumoși prin casa de producție pe care o detine, însâ nu uită de unde a plecat. Smiley nu se sfiește să circule cu metro-ul deseori.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.