Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi din țară. Puțini cunosc însă faptul că tatăl său este iordanian, iar mama sa româncă. De aici apare și întrebarea cu privire la credința prezentatoarei emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D.

Întrebată cărei religii aparține, ortodoxă sau musulmană, Denise Rifai a evitat să răspundă acestei întrebări. Motivul? Părinții săi au învățat-o să nu vorbească niciodată despre acest subiect. Cu toate că nu a dezvăluit care este confesiunea sa, Denise Rifai declară că este o persoană religioasă cu credință în Dumnezeu.

Denise Rifai: „Există un singur Dumnezeu..”

Sursa: Social media

„Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră și, ce pot să spun însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă și că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc.” a declarat Denise Rifai într-un interviu acordat pentru Impact.ro

Denise și-a petrecut copilăria în România, iar pe vremea când era doar o fetiță, Denise își dorea să devină prințesă și să aibă alături doar oameni influenți. De asemenea, vedeta dezvăluie că îi plăceau momentele în care era înconjurată de prietenii tatălui său. Știa că, ori de câte ori vin aceștia în vizită, avea să se aleagă cu câte un cadou.

„Foarte frumoasă, am copilărit aici, în România. M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur.

Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade – Clona, era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Am avut o copilărie foarte frumoasă, mi-ar plăcea să am un copil, o fetiță poate, și să aibă și ea copilăria mea, să pot să fiu și eu pentru ea, așa cum au fost părinții mei pentru mine”. a mai spus Denise Rifai pentru sursa citată