Dragostea față de familie îl face pe cunoscutul coregraf să renunțe la orice

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, este tatăl unei fetițe superbe. Alesia a moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților ei și este extrem de activă în mediul online. Artistul și-a mărturisit public de nenumărate ori iubirea față de copila sa, iar asta a făcut și de această dată, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță. Cântărețul este un familist convins și nu ratează nicio secundă să petreacă timpul cu cei dragi. 

Ce ar face CRBL pentru fetița sa

În vârstă de 12 ani, fiica artistului seamănă izbitor cu părinții săi și a devenit o domnișoară în toată regula. Chiar dacă anii trec atât de repede și într-o zi Alesia își va lua inima în dinți și va păși pe drumul său, până atunci, celebrul cântăreț nu ratează niciun moment în preajma ei. În momentul în care adolescenta are nevoie de tatăl său, artistul lasă orice și îi este alături.

„În momentul în care Alesia spune ceva, deconectez orice și mă duc acolo. Seara vine și spune, chiar și acum, să mergem în pat. Și am lăsat orice, am luat-o în brațe și am dus-o în pat. Bine, acum e mare, nu o mai duc, dar mergem de mână.

Când îmi arată orice, îmi fac timp. Facem teme la matematică, facem povești despre muzică. Zilele astea trec”, a declarat CRBL, în cadrul interviului.

@catalinmaruta 💜🙏🏼 YouTube: Acasă la Măruță! #acasalamaruta #podcast #crbl ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals


Cântărețul se poate declara un tată norocos. Fiica sa vorbește cursiv 3 limbi străine și adoră să facă vlogguri. De asemenea, tânăra este prezentă constant în mediul online și împărtășește cu urmăritorii săi cele mai importante evenimente din viața ei.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Vedeta s-a remarcat în urmă cu mulți ani și a reușit să rămână în atenția publicului datorită carismei și talentului său. De-a lungul timpului a participat la mai multe emisiuni televizate, ceea ce i-a adus un aport de celebritate.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii