CRBL a fost cât pe ce să divorțeze de soția sa, Elena.

CRBL este împreună cu soția sa Elena, de mai bine de 10 ani. Ca orice relație normală, cei doi au trăit momente frumoase, dar și mai puțin frumoase.

CRBL a ținut să fie discret în ceea ce privește relația sa cu Elena. Totuși, artistul a ținut să precizeze câteva aspecte în momentul în care a fost foarte aproape de divorț. Așadar, cei doi au ținut să facă un pas mare și astfel, s-au mutat în Spania.

CRBL și Elena sunt împreună de mai bine de 15 ani. Însă, la un moment dat, cei doi au decis să pună capăt mariajului. Din fericire, cei doi au discutat ca doi oameni maturi și au decis să salveze relația. În momentul de față, artistul a spus că este imposibil să mai ia în calcul această idee, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată.

„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a spus CRBL.

social media

CRBL a vorbit despre experiența de la „Survivor România”

Cu ceva timp în urmă, îndrăgitul artist s-a întors din Republica Dominicană. Totuși, se pare că CRBL a rămas doar cu amintirile de acolo, deoarece nu a reușit să pună mâna pe marele premiu. Însă, această experiență este unică și nu se poate uita chiar atât de ușor.

„Survivor schimbă vieți în bine doar pentru cei ce sunt pregătiți să facă asta. Din acest motiv am acceptat această provocare. A fost experiența care mi-a subliniat scopul vieții, acela de a mă bucura, în primul rând, de lucrurile simple și de a-i aprecia mai mult pe cei de lângă mine. A fost și o sursă de inspirație pe plan profesional. Nu știu dacă vreau să mai repet această experiență deoarece consider că mi-a fost suficient să înțeleg ce-i cu mine, care îmi sunt limitele, în ce direcție mă îndrept și cât de greu îți faci un prieten” a spus CRBL.

Dacă pentru unii lipsa mâncării sau dormitul pe jos a fost cea mai mare provocare, pentru CRBL, cea mai grea luptă a fost cu el însuși. Acest lucru l-a motivat să stea, de cele mai multe ori, cât mai departe de grup.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.