În urmă cu o săptămână, CRBL a fost eliminat din emisiunea „Survivor”. Problemele de sănătate nu i-au mai permis acestuia de a-și continua drumul în competiție.

De curând, fostul concurent a revenit în România. A devenit deja o tradiție ca fiecare concurent care părăsește emisiunea să vină în platoul lui Cătălin Măruță pentru a oferi detalii despre ceea ce s-a întâmplat în show. Este și cazul lui CRBL care a fost invitat în cadrul emisiunii „La Măruță” și a vorbit despre colegii săi din emisiune.

Vizată a fost și Andreea Tonciu despre care fostul concurent spune că la un moment dat aceasta a intrat într-un conflict cu el. Înainte de acest lucru, Andreea s-a plâns în fața acestuia despre faptul că îi este foarte greu departe de fata sa, Rebeca.

„Nu cred că a fost cea mai bună abordare..”

Sursa: Social media

„Andreea era singura pe care o știam. Am mai filmat cu ea o grămadă la alte emisiuni. Știam cu cine merg acolo. Aici a început să își dea seama că emisiunea nu este pentru ea și plângea. Venea și îmi povestea că nu poate fără copil. Empatizam cu ea și am început să-i dau și sfaturi.

Am văzut că la un moment dat a început să intre în conflict cu mine. Dacă tu vii să te iei de mine, eu trebuie să cobor și să aduc limbajul ăla de care nu sunt mândru. Așa am considerat acolo, pentru că Andreea înțelege într-un singur fel. Nu cred că a fost cea mai bună abordare, dar așa am considerat că trebuie să vorbesc cu Andreea.” a declarat CRBL în emisiunea „La Măruță”

Cătălin Măruță l-a provocat pe CRBL să caracterizeze fiecare concurent printr-un cuvânt. Pe Andreea Tonciu a caracterizat-o ca fiind „nimeni”, despre Cătălin Smărăndescu a afirmat că este malefic, iar despre dansatorul Emil Rengle a folosit termenul de „șerpișor” pentru a-l descrie.