Află care este motivul pentru care CRBL refuză vehement să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Deși a participat în cadrul mai multor reality show-uri în care trebuia să treacă prin diferite probe fizice, CRBL a mărturisit că nici nu se gândește să participe la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată la PRO TV, chiar dacă i s-ar oferi un onorariu generos.

CITEȘTE ȘI – Cât costă cea mai scumpă perechi de papuci ai lui CRBL. Unii și-ar putea cumpăra un apartament

Motivul pentru care artistul spune „pas” acestei provocări este reprezentat de formatul care stă la baza acestei emisiuni. Mai precis, cântărețul nu ar putea mânca tot felul de gângănii.

CRBL: „Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni”

Sursa: Social media

„Nu m-aş duce niciodată în viaţă, pentru nicio sumă de bani, pentru nimic! Pentru că nu pot să mănânc aşa ceva. Eu am spus din prima „NU!’ la propunere. Mai bine nu mănânc două-trei săptămâni, până mor, decât ce e acolo…”a spus CRBL, potrivit Click.

Cu toate acestea, CRBL nu exclude posibilitatea de a se număra printre concurenții unui reality show în viitor. În cazul în care mai marii PRO TV-ului ar decide să facă o variantă a emisiunii „Survivor” cu cei mai buni concurenți de-a lungul sezoanelor, lui CRBL i-ar plăcea să se afle și el printre aceștia.

„În funcţie de provocare. Dacă e ceva ce-am mai făcut, nu mă interesează. Decât, poate, dacă vine un „Celebrity’, un „Best of Survivor’… sau cine ştie ce altă provocare. Dar, parcă n-aş mai merge. Am mai fost, deja, ştiu cum e. Doar să fie altă conjunctură. De obicei, nu vreau să mă repet.”a mai spus CRBL, potrivit sursei citate anterior

CRBL declară că nu ar putea participa niciodată într-o emisiune de tip reality show cu vreunul dintre membrii familiei sale. Iată de ce!

„Niciodată. Cu soţia sau cu Alesia, niciodată! Pentru că, acolo, trebuie să fii altcineva. Acolo, nu mai pot fi eu, să decid eu pentru mine. Acolo, trebuie să fiu mult mai protector. Nu mai pot să fiu eu şi am văzut la alte familii care au făcut treaba asta…” a conchis acesta

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.