CRBL are o familie frumoasă, de care este tare mândru. Dacă pe artist îl putem vedea în lumina reflectoarelor, Elena este discretă.

CRBL, norocos să o întâlnească pe Elena

În urmă cu 12 ani, CRBL avea să o întâlnească pe cea care avea să îi devină a doua soție. Cei doi s-au intersectat pe platourile de filmare ale emisiunii ,,Dansez pentru tine”. CRBL era concurent, iar Elena coregraf. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă.

,,Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire”, a povestit Elena în urmă ceva timp pentru revista Ghidul Miresei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena Andreianu (@elena.cerebela)

Întrebat care este secretul unei căsnicii fericite, acesta a precizat că este vorba mai degrabă de persoana potrivită. Artistul a precizat că este important pentru ca un cuplu să fie mai întâi prieteni și apoi dacă simt că se potrivesc, să facă pasul cel mare. La fel de mult contează și curajul de a spune ceea ce simți și că așa au stat lucrurile și în cazul lor.

,,Nu există secret, este vorba despre ,,mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie”, să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag”, a declarat el pentru Click.ro.