Fetița lui CRBL e isteață foc! CRBL se poate considera un tată norocos cu un asemenea copil talentat și deștept. Fetița lui îl surprinde la orice pas cu ușurința cu care învață să pronunțe toate dialectele de pe pământ. Acesta se laudă cu Alessia pe Tiktok, lăsând-o ori de câte ori vrea să se afirme pe rețelele de socializare.  

CRBL s-a mutat împreună cu familia lui în Spania în urmă cu aproximativ un an. Deși într-un interviu artistul spunea că știe limba spaniolă doar la nivel conversațional, Alessia, fetița lui și a soției sale, Elena, a învățat-o mult mai bine.

Câte limbi străine cunoaște fetița cunoscutului cântăreț?

La aproape 12 anișori, puștoaica știe să vorbească cursiv 3 limbi: româna, limba natală, engleza și acum spaniola. Alessia le-a arătat fanilor tatălui ei din cadrul aplicației de socializare Tiktok, cât de repede învață un vocabular nou dintr-o țară străină.

Într-adevăr, mutarea în Spania a fost unul din motivele obligatorii pentru care micuța vloggeriță a fost nevoită să învețe această limbă. Însă, la mai puțin de un an distanță, aceasta s-a autoevaluat ca fiind capabilă să vorbească spaniola în proporții de 65-70%. Și chiar a făcut o demonstrație care ne uimește pe toți cu ușurința cu care vorbește!

@crbl N-ai cum! 🤘@alesiaworldofficial #crbl #alesiaworldtiktok #love ♬ sunet original – CRBL

Fetița lui CRBL e isteață foc! Urmăritorii l-au felicitat pe artist

Cu toate că era deja impresionant la vârsta de 12 ani să știi să vorbești fluent 3 limbi străine, Alessia vrea să bată recordurile. Pe langă cele 3 vocabulare pe care le știe aproape la perfecție, enumerate și mai sus, română, engleză și spaniolă, fetița nu vrea să se oprească aici. Alessia își antrenează mintea constant.

Astfel, micuța vloggeriță s-a apucat să învețe și limba franceză și rusa. Aceasta ne-a demonstrat în același clip de pe Tiktok că deja poate vorbi câte puțin din fiecare, iar pronunția ei este foarte bună.

Însuși CRBL a fost lăsat fără cuvinte de pasiunea fetiței lui pentru limbile străine și mai ales ușurința cu care poate memora toate cuvintele și regulile de gramatică.

„N-ai cum! 🤘”, a scris cântărețul în descrierea clipului.

De asemenea, nici fanii nu au întârziat cu aprecieri, felicitându-i pe amândoi. Alessia a dat dovadă de o inteligență incredibilă prin modul în care poate face trecerea atât de ușor de la o limbă la alta. Și CRBL poate fi dat ca exemplu, fiind un tată extrem de implicat în dezvolatarea copilului său.

„Și tocmai ai făcut un tătic mega mega mândru că e tăticul tău! Bravoooo”, „Felicitări! Ce pronunție impecabilă! Good job girl <3”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor lui CRBL.