Mesajul comemorativ al lui Cozmin Gușă despre Peter Imre.

Peter Imre a fost recent condus pe ultimul drum. Omul de afaceri a fost înmormântat la Cimitirul Calvin din București. La ceremonia desfășurată au participat sute de persoane care l-au cunoscut sau care au lucrat cu acesta. Peter Imre a încetat din viață la vârsta de 60 de ani. Acesta a decedat din cauza unei boli incurabile.

Peter Imre, omul de afaceri a fost condus, luni, pe ultimul drum. La ceremonie au participat sute de oameni care îl cunoșteau sau care au lucrat cu acesta de-a lungul timpului. Peter Imre a încetat din viață la vârsta de 60 de ani, pe 1 iulie. Afaceristul a decedat din cauza unei boli incurabile.

social media

Jurnalistul Cozmin Gușă, afectat de moartea lui Peter Imre

Cozmin Gușă s-a numărat printre oamenii care au luat parte la ceremonie și a comentat cu regret pierderea afaceristului. Cei doi se înțelegeau foarte bine și erau prieteni buni. Astfel, jurnalistul a ținut să publice pe rețelele de socializare un mesaj comemorativ. Acesta a ținut să precizeze faptul că era un om cum nu sunt mulți și că a cunoscut aproape toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani.

„Celor care l-ați cunoscut pe Peter nu are rost să vă spun lucruri în plus despre el, ceilalți trebuie să știți că era un om cum nu sunt mulți, a trăit o viață ca un roman de aventuri, a cunoscut lumea și oamenii cu o mare profunzime, a avut prieteni buni pe toată planeta, fapt care i-a permis să facă lucruri și legături excepționale.

A cunoscut toți oamenii importanți ai României din ultimii 30 de ani, pe majoritatea i-a ajutat în momente decisive… Peter a fost singurul corporatist pe care-l cunosc și care și-a folosit influența mereu ca să facă lucruri pentru România sau prieteni… (..)

De vreo 15 ani îi ziceam Petrică, iar el a primit cu plăcere faptul că i-am românizat numele, o să-mi lipsească mult de tot sfaturile sau glumele lui, la fel ca tuturor celor care l-au cunoscut bine.”, a scris Cozmin Gușă, pe una dintre rețelele de socializare.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.