Informațiile care te vor oripila!

COVID-19, un virus creat în laborator? Un om de știință care a lucrat la un laborator de cercetare din China a afirmat că Covid este un virus creat de om. Virusul s-a scurs dintr-o instalație securizată, potrivit unor rapoarte.

Omul de știință a continuat spunând că virusul s-a scurs de la Institutul Wuhan de Virologie din China și a numit-o „cel mai mare eșec al serviciilor de informații americane de la 11 septembrie 2001″.

Andrew Huff, care a lucrat pentru o organizație non-profit cu sediul la New York care studia virușii, a făcut dezvăluirile în cartea sa intitulată: „Adevărul despre Wuhan”.

COVID-19, un virus creat în laborator?

Sursa: Social media

„Laboratoarele străine nu dispuneau de măsuri de control adecvate pentru a asigura o biosecuritate și un management al riscurilor adecvate, ceea ce a dus în cele din urmă la scurgerea de informații din laboratorul Institutului de Virologie din Wuhan.” a declarat Huss în cartea sa

În special, laboratorul menționat a fost un subiect de dezbatere cu privire la originile virusului. Guvernul chinez și personalul laboratorului au negat, în repetate rânduri, rapoartele potrivit cărora virusul s-ar fi scurs din laborator.

Securitate minimă

Huff a susținut în cartea sa că „pandemia a fost rezultatul finanțării de către guvernul american a coronavirusurilor în China”. El a adăugat că „experimentele chinezești ” au fost efectuate cu o securitate minimă. Acest lucru a dus la o scurgere de informații în laboratorul din Wuhan.

Andrew Huff este un fost vicepreședinte al EcoHealth Alliance, o organizație non-profit cu sediul în New York care studiază bolile infecțioase. În special, organizația a studiat coronavirusurile la lilieci timp de mai bine de un deceniu. A primit finanțare de la National Institutes of Health. Se pare că grupul avea legături strânse cu laboratorul din Wuhan.

Vă reamintim faptul că, primul caz de COVID-19 a fost înregistrat în data de 11 decembrie 2019 în regiunea Wuhan din China.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.