Costin Mărculescu a fost găsit în această dimineață decedat în propria locuința. Scenă i-a șocat până și pe oamenii legii care l-au găsit pe fostul actor în baia să. Acesta era îmbrăcat în cadă plină cu apă, iar trupul sau începuse să între în stare de putrefacție. Costin Mărculescu a traversat o perioada extrem de dureroasă în ultima perioada însă nimeni pare că nu știa despre acest aspect.

Reclamă

Costin Mărculescu, a murit abandonat de prieteni

Costin Mărculescu a făcut infarct în urmă urnor probleme de santate netratate pe care le avea. Mara Bănică a declarat despre actor că avea cunoștință despre problemele sale cu tensiunea însă nu a dorit să meargă la medic. Ultimii ani însă din viață acestuia au fost extrem de grei. Costin a dispărut din atenția publică, iar prietenii l-au uitat. Codrin Ștefănescu  apublicat astăzi un mesaj dureros  legat de această veste cutremurătoare. Costin nu a mai fost cautat de prieteni nici macar de ziua onomastica.

Reclamă

 

Costin Marculescu abandonat de prieteni”Rāmas bun, prieten vechi! Așteptăm nouă ta carte, așteptăm petrecerea de ziua ta. Nu știam cā te simți singur și pārāsit de toți, nu știam cā ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oarā când am vorbit. Probabil cā nu ai spus nimānui. Țîn minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste douā sute de prieteni, am fost doar șase! Plus lāutarii. Și a fost extraordinar! Ți-am spus și noi cā lumea e rea, nepāsātoare și uitucā. Dar tu ai continuat sā zâmbesti și sā speri. Cā oamenii vor deveni buni și valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sā te ocroteascā, Costin Mārculescu!” a scris Codrin pe pagină să de Facebook.

Și-a prevestit moartea

Costin Mărculescu a făcut un urmă cu doi ani de zile un gest care i-a șocat pe cei apropiați. îN locuința să acesta păstra un bilet cu îndrumări legate de posibilul deces. Costin menționase că își dorește că în cazul în care i se întâmplă ceva Pepe să fie cel anunțat.

”Dana nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara.” a scris Costin pe biletul din locuința să.