Costin și Ana se înțeleg de minune, iar asta se vede și pe social media.

Costin Gheorghe profită de orice timp liber pe care îl are pentru a petrece timp alături de sora lui. Ana este compania perfectă pentru fratele lui, iar atunci când se întâlnesc, ce doi se distrează de minune. Cele mai amuzante episoade nu le păstrează doar pentru ei, ci le împărtășesc și cu fanii lor virtuali.

Febra TikTok-ului le-a cuprins și pe vedetele de la noi. Multe dintre ele au început să fie mai active acolo decât pe Instagram, mai ales că fanii interacționează într-un număr mare pe această platormă. Este și cazul lui Costin, fratele Elenei Gheorghe. Fostul concurent de la „Exatlon” și-a luat sora și s-au aliniat unuia dintre cele mai populare mișcări de pe TikTok.

Costin Gheorghe și Ana s-au filmat pe unul dintre sunetele care circulă acum pe TikTok. Este vorba despre replica spusă de Mihai Bendeac în una dintre edițiile de „iUmor”. Costin i-a dat Anei impresia că face poze, dar, de fapt, acesta filma. În videoclipul deja postat se poate auzi cum Ana cere expres ca în poză neapărat să se vadă și volanul. Filmarea a adunat sute de aprecieri, iar fanii s-au distrat copios pe seama celor doi.

Costin Gheorghe, moment amuzant alături de sora lui. Fostul concurent de la „Exatlon” a făcut-o de râs pe Ana
Instagram

Costin Gheorghe și Ana se prezintă ca fiind „frații dinamită”

Costin nu este deloc străin de lumina reflectoarelor. Fratele Elenei Gheorghe a devenit mult mai cunoscut odată cu participarea sa la show-ul de pe Kanal D, „Exatlon”. Costin și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor și a preferat ca reușitele lui profesionale să fie cartea lui de vizită.

În anul 2019, fratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret de cea care i-a fost parteneră în ultimii ani. Cei doi au împreună o fetiță, Ema. Costin a intrat în competiția „Exatlon” cu gândul la micuța ei și a luptat cu gândul la ea în fiecare probă. Prima victorie pe care a obținut-o, sportivul i-a dedicat-o Emei și i-a transmis un mesaj emoționant.

@costin.gheorghe Fratii dinamita :))))) @Ana Pirvulescu Gheorghe ♬ sunet original – Alexandra

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.