Costi Ioniță este obișnuit cu succesul încă de pe vremea în care cânta alături de Valahia.

Costi Ioniță a trecut demult în tabară producătorilor. Din când în când, acesta mai cochetează și cu muzica propriu-zisă, dar prea puțin. Costi este veteran pe scena muzicală, iar mulți își amintesc de el de pe vremea în care cânta alături de Mihai Trăistariu și Valahia.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. Deși nu este foarte apreciat în țară, peste hotare, toată lumea vorbește despre el. Costi este singur român care a primit nominalizări la Grammy, ceea ce înseamnă că munca lui este la superlativ.

De-a lungul timpului, Ioniță a colaborat cu cele mai mari nume de la noi, dar și din afară. Artistul este printre puținii care nu ține cont de concepții și apreciază muzica, indiferent de forma ei. Costi a cântat alături de Shaggy și Faydee, dar și alături de Loredana Groza și Vali Vijelie.

Acolo unde și-a pus Costi Ioniță talentul, piesele nu aveau cum să nu fie hit. Artistul a simțit asta încă de când cânta în formula Valahia. La începutul anilor 2000, Costi, Mihai Trăistariu și Dorin făceau furori în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Costi Ioniță s-a răzbunat pe colegii lui. Cum a reacționat când a aflat că este dat afară din trupa Valahia
Facebook

Orgoliul l-a costat mult pe Costi Ioniță

Cei trei concurau cu 3 Sud Est sau Animal X pentru supremația în topuri. Deși le mergea foarte bine, la un moment dat, inevitabilul s-a produs. Trupa Valahia s-a destrămat, iar Costi Ioniță a rămas fără colegii lui. Despărțirea nu a fost deloc una obișnuită.

„Eram în studio la Costi Ioniță, noi acolo făceam toate tâmpeniile. Era un negativ pentru o trupă străină și am început să ne jucăm. Am improvizat. Noi am făcut în joacă piese-ntregi. La câteva luni după ce am scos piesele, ne-am despărțit de Costi Ioniță, a fost un scandal”, i-a povestit Mihai lui Gojira.

Deși mulți se așteptau ca certurile lor să fie unele financiare, se pare că alte aspecte îi nemulțumeau. Băieții împărțeau de banii în mod egal, dar orgoliul a fost cel care le-a făcut probleme. După ce s-a văzut exclus, Costi Ioniță nu a plecat din trupă până când nu s-a răzbunat așa cum a știut el mai bine.

„Ne-am certat de la care stă în mijloc, că noi eram trei și stăteam prin rotație, numai prostii! Era un orgoliu de doi lei. Costi a simșit nevoia să se răzbune, dar noi nu l-am dat afară din trupă. Costi s-a răzbunat și a decupat vocea lui, că și el a tras piesele alea. Eu cu Dorin, până să lansam următoare piesă, a trimis el la nilte radiouri din țară”, a declarat Mihai Trăistariu despre colegul lui.

@vallyro77 #foryoupage #viralvideo #podcast #gojira #invitat #mihaitrestariu #pentruvoi #aproximativdiscutii #original #fypシ #vallyro77 #tiktokviral #4you #muzica #tiktokromania #🇷🇴 ♬ Military – Florews

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.