Noul stil de viață pe care l-a adoptat, l-a ajutat să se simtă cu mult mai bine

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți, compozitori și producători muzicali din România. De-a lungul timpului, a avut o evoluție spectaculoasă și a influențat în bine cariera multor artiști. În urmă cu doar un an, Costi a participat la celebra emisiune din Republica Dominicană, „Survivor România”. S-a aventurat în competiția sportivă fără să stea prea mult pe gânduri, întrucât se simțea pregătit psihic și fizic pentru provocările ce avea să le întâlnească. De câțiva ani, artistul are un regim strict de la care nu se abate, ceea ce l-a ajutat și în concurs. 

Alimentele la care a renunțat vedeta

De aproape 12 ani de zile, Costi Ioniță nu mai consumă carne. Producătorul muzical a devenit ovo-lacto-vegetarian, iar noul său stil de viață și-a pus amprenta pe silueta cântărețului. Artistul a ajuns acum mai slab ca niciodată, astfel a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme în 9 luni. Vedeta a mărturisit că nu are timp să gătească, cu toate că știe să facă acest lucru. În schimb, are noroc de mama sa care se ocupă de tot ce are nevoie, inclusiv de mâncare.

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Costi Ioniță a dezvăluit și motivul pentru care a renunțat la carne. Deși cu toții se așteptau să invoce o dietă sănătoasă, lipsită de grăsimi, se pare că este vorba despre cu totul altceva. Vedeta admite că îi este imposibil să mănânce carne din punct de vedere spiritual.

„Nu mănânc niciun fel de carne, de 12 ani. Am înțeles care este principiul și de ce să nu mănânc. Nu este vorba de fizică, chimie și medicină, ci despre spiritualitate. Nu ai cum să mănânci ceva omorât pentru tine, iar după aceea să vrei să te mântuiești. Viața oricărui creștin este să se mântuiască”, a declarat Costi Ioniță, în cadrul emisiunii.

@starloveib♬ sunet original – [email protected] IB

Artistul practică yoga în fiecare zi

Cântărețul a ales să trăiască o viață sănătoasă și ca atare a început să facă exerciții de yoga, zilnic. Mai mult de atât, din frigiderul compozitorului nu lipsesc niciodată legumele, brânza și fructele. Timp de șapte ani a fost vegetarian, iar de aproape un an a devenit vegan.

Vedeta a renunțat la a mai consuma carne, prăjeli, mâncăruri grase și mai ales cele cu E-uri. Acesta a dezvăluit că încearcă să mănânce cât mai natural. Chiar dacă preferă salatele pentru că este vegan, îi place foarte mult să mănânce pizza.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii