Dragoș Moștenescu, fostul actor din serialul ”La bloc”, locuiește acum în Londra. Acesta, însă, nu și-a părăsit meseria care l-a consacrat și în România, și anumea aceea de comediant. Nu de mult timp, ”Costel” a decis să reapară în fața publicului șă în mediul online, prin crearea unui conținut video despre și cu propria familie.

Faimosul serial ”La bolc” a reprezentat, la un moment dat, serialul preferat pentru fiecare român. Chiar dacă producția acestuia a fost încheiată aum aproximativ 10 ani, impactul pe care acesta l-a avut încă se simte, dovadă fiind faptul că episoadele încă sunt difuzate pe micile ecrane. Costel Jurcă a fost unul dintre persoanjele principale din ”La bloc.”

Îndrăgitul actor s-a stabilit în Londra de 3 ani, loc în care s-a repus pe picioare, astleș că acesta continuă să facă ceea ce ne-a obișnuit, comedie. În prezent, Dragoș Moștenescu are frumoasa vârstă de 53 de ani pe care i-a împlinit recent, pe 1 aprilie. Dat fiind contextul în care ne aflăm din cauza pandemiei de coronavirus, actorul se vede nevoit, ca toți ceilalți, să stea în casă. Acest lucru nu-l împiedică să-și continuie activitatea. Astfel că acesta a lansat, în mediul online, un serial despre familia lui.

Serialul se numește ”THE MOs” și are la bază ideea surprinderii activităților pe care o familie numeroasă le are în casă, nevoită fiind să stea la domiciliu cât e ziua de lungă.

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOs (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile!

Va fi doar în engleză pentru că unul dintre lucrurile cheie pentru ca produsul să aibă succes dincolo de graniţele limbii materne este să fie produs într-o limbă de circulaţie internaţională”, a mărturisit Dragoș Moștenescu.