Cu toții încercăm să mâncăm alimente cât mai sănătoase și benefice pentru organismul nostru. Din cauză că tot timpul suntem pe grabă, nu reușim să ne facem mese sănătoase.

O altă problemă sunt prețurile. În general, alimentele care sunt sănătoase și benefice pentru organismul nostru costă foarte mult. Având în vedere că românii nu au cele mai mari salarii, și ținând cont de prețurile exagerat de mărite din ultima perioadă, mulți preferă să renunțe la sănătate.

Costă doar 1 leu!

Este important de știut că există un aliment care costă în jur de un leu și este recomandat de medicii nutriționiști. Acesta conține multe beneficii pentru sănătate. Vorbim despre clasicul ou pe care îl recomandă atât medicii nutriționiști, cât și cardiologii. Se pare că acest aliment are foarte multe avantaje atât pentru sănătate, cât și avantaje financiare.

Ouăle pot fi gătite în multe feluri pentru a fi sănătoase. Le puteți consuma fierte, poșate, ochiuri, omletă, umplute și așa mai departe. Ce este important de știut este că nu trebuie să folosim ulei în exces. De asemenea, ouăle trebuie să fie însoțite de legume. În acest fel sistemul imunitar este întărit și ne ține departe de infecțiile virale de sezon.

Costă doar 1 leu! Acest aliment te ajută să slăbești și îți întărește imunitatea
Sursa: Social media

Mai mult, spre deosebire de ce spun unele voci neavizate, ouăle ne ajută la menținerea siluetei. De ce? Fiindcă acestea sunt foarte sățioase, au foarte puține calorii și nu duc la creșterea colesterolului.

Ce alte alimente sunt bune pentru sistemul imunitar

Pe lângă ouă, există și alte alimente care sunt benefice pentru sistemul imunitar. În același timp, acestea sunt și sățioase. Printre alimentele recomandate de nutriționiști se numără: supa de pui, iaurtul, mierea, ceaiul verde etc.

Se știe deja că și lămâile sau portocalele sunt esențiale atunci când se schimbă sezonul. Acestea conțin o cantitate mare de vitamina C. Această vitamină întărește sistemul imunitar și este foarte recomandată în infecțiile tractului respirator.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.