„„Nu știm mai nimic despre relații. Credem că așa trebuie să fie și încurajăm aceste tipare.”

În prezent, Cosmina Păsărin nu se află într-o relație și nici nu caută una. Vedeta este fericită și singură și consideră că atunci când o să fie momentul, bărbatul potrivit o să apară în viața ei. Aceasta are experiență în ceea ce privește legăturile amoroase și nu a fost lipsită nici de relațiile toxice. Cosmina Păsărin a format atașamente nepotrivite, care au învățat-o multe.

Relațiile toxice sunt unele dintre cele mai greu de dus și lasă urmă adânci. Iubirea condiționată, constrângere și în cele din urmă neîmplinirea le-a simțit și Cosmina Păsărin pe propria piele. Vedeta a mărturisit că a fost implicat în relații toxice. Acestea au consumat-o, însă au și ajutat-o să înțeleagă cum ar trebui să arate o poveste de iubire.

„Relația toxică este o relație extrem de obositoare și traumatizantă. Este acea relație în care ești mai mult trist și există foarte multe momente de dezechilibru care, efectiv, îți storc toată energia. Vorbim despre momente în care tu simți că nu mai exiști. În care îți sunt ignorate nevoile și dorințele. Certurile nu lipsesc din program. Pacea și echilibrul lipsesc. Iar manipularea și confuzia își fac des simțită prezența.

Bineînțeles, putem adăuga aici și episoadele de violență și infidelitate care se repetă constant.  La aceste episoade eu nu am ajuns și nici nu vreau să ajung vreodată. Însă am avut parte de relații toxice pe care le-am întreținut prin simpla prezență. N-am știut în acele momente că trebuie să ies din ele. Am crezut că sunt doar niște etape mai grele care vor fi depășite, însă nu a fost deloc așa.”, a declarat Cosmina Păsărin, potrivit libertate.ro.

Cosmina Păsărin, prinsă în relații toxice! Cum a reușit vedeta să treacă peste ele și să spună stop
Social media

„Am atins limita de jos”

Cosmina Păsărin a dezvăluit că a existat o vreme în care s-a complăcut în relații nocive, ce au adus-o într-un punct nu tocmai roz. Însă, vedeta a realizat tot ce se întâmplă și a pus stop. Chiar dacă a fost greu, a suferit mult, este mulțumită că doar așa a putut învăța anumite lecții.

„Nu știm mai nimic despre relații. Credem că așa trebuie să fie și încurajăm aceste tipare. Până într-o zi când atingem limita de jos și suntem forțați să luam decizii importante. Ce mă bucur acum că am ajuns și eu la acea limită. Așa am înțeles că nu fac ce trebuie. Că nu sunt unde trebuie și că este absolut necesar să schimb ceva. Lecțiile au fost dure și greu de acceptat. Însă mi-au schimbat total percepția despre viață și relații.”, a mai spus Cosmina Păsărin.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.