Cosmin Stanciu a fost unul dintre Faimoșii care a reușit să se apropie foarte tare de Zanni. Cei doi concurenți s-au avut ca frații în cadrul competiției și deși Cosmin a ieșit mult prea devreme din concurs, din cauza unei accidentări, și-a susținut colegul până în marea finală și a sperat că el va fi cel care se va întoarce acasă cu trofeul și așa a fost. Plecarea lui a fost o mare lovitură pentru Zanni, care a vărsat lacrimi amare în seara eliminării.

Cosmin Stanciu, adevărul despre foștii săi colegi

Recent, artistul a dat un interviu în care a vorbit pe larg despre situația dintre el și Ana Porgras, despre mesajul pe care l-a citit pe telefonul ei, despre cât de mult a apreciat-o ca om, ca femeie, dar și despre faptul că și-a dorit ca și ea să îl iubească aproape la fel de tare. Mai mult de atât, a recunoscut că nu și-a dorit neapărat o relație și că nu voia să îi rănească sentimentele.

În urma acestor declarații, Cosmin Stanciu a vorbit și el despre foștii să colegi de la Survivor România. El a pus accentul pe faptul că Zanni a fost foarte supărat și că ține la ea, chiar dacă lucrurile s-au întâmplat în felul acesta.

„Și Zanni a avut probleme pe partea asta emoțională, acum nu știu exact cum o vedea el pe Ana, ca și relație, ca și cuplu, însă era o persoană în care el se regăsea sau care îl ajuta pe el cumva să fie bine, să fie ok. Era o persoană la care el ține, dar nu știu cât de mult ca și cuplu, nu pot să spun asta. Dar da, într-adevăr, și el a fost destul de supărat, nu mi-a spus foarte multe, dar l-am simțit.”, a declarat Cosmin Stanciu, recent.