Anul acesta, „Te cunosc de undeva” va debuta cu un nou sezon, însă fără Cosmin Seleși. Simpaticul prezentator a fost înlocuit după 16 sezoane. Telespectatorii fideli ai emisiunii vor trebui să se obișnuiască cu Pepe în rolul de coleg al Alinei Pușcas.

Cosmin Seleși a demonstrat că niciodată nu este prea târziu pentru a începe de la zero. După aproape un deceniu petrecut în familia celor de la Antena 1, prezentatorul a decis că este momentul să plece. Anunțul l-a făcut anul trecut, cu puțin timp înainte de Crăciun.

Imeidat după plecarea sa de la Antena 1, Cosmin Seleși a pus mâna pe unul dintre cele mai mari proiecte de la PRO TV. Atunci, acesta a fost prezent la Revelionul de la PRO TV, emisiune care a devansat clasicul Revelion al lui Dan Negru. Din iarnă și până acum, Cosmin nu a mai fost văzut în niciun proiect TV, dar asta nu înseamnă că nu are planuri pentru viitor.

Cosmin Seleși își face orchestră

Fostul prezentator „Te cunosc de undeva” nu a uitat de unde a plecat. Tocmai de aceea a vrut să scrie câteva rânduri despre emisiunea care i-a fost ca o a doua casă atâta timp.

„Am agățat pălăria și haina în cuier. Ce călătorie frumoasă a fost! S-a simțit ca o serie limitată. Am fost destul de norocos să fac parte dintr-un show de televiziune în care am intrat, am contribuit cu partea mea, am râs, am învățat și am plecat.

Familia „Te Cunosc De Undeva” merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipă de vis și cu un casting mereu surprinzător. Am lucrat 9 ani, 16 sezoane adică 240 de ediții”, a scris Cosmin Seleși pe Instagram.

Prezentatorul se pare că pregătește ceva pentru fanii lui. La cât de ambițios și muncitor este, cel mai probabil, va fi un proiect măreț. Seleși i-a anunțat încă de pe acum pe cei care îl urmăresc să stea cu ochii pe el. Pe lângă asta, Cosmin Seleși vrea să fie mult mai activ în domeniul cinematografic, dar și muzical.

„N-a fost niciodată un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede și încă de anul trecut de când am decis să plec de la TCDU scriu următorul capitol”, a completat Seleși pe Instagram.