Cosmin Seleși și-a luat prin surprindere fanii cu noile proiecte

Plecarea de la Antena 1 se pare că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o Cosmin Seleși.

Anul 2022 începe cu foarte multe oferte pentru îndrăgitul actor. Recent, Cosmin Seleși a acordat un interviu pentru cei de la Click unde a vorbit despre planurile și ofertele pe care le are. Iar fanii săi trebuie să se aștepte la foarte multe lucruri interesante în acest an.

Ce are de gând să facă

Cosmin Seleși nu o duce rău deloc după plecarea din Antena. Cu ce se ocupă acum
Facebook

“Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță. Dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune.

Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească. Piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în ‘Pup-o, mă 2’ și la teatru.”, a declarat actorul Cosmin Seleşi, potrivit click.ro.

De asemenea, Cosmin Seleși se poate bucura de o colaborare la Teatrul Muzical Ambasadorii. Actorul a mărturisit de ce a acceptat această ofertă și cum vede el această colaborare pe viitor.

“De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr din punctul meu de vedere, e un teatru muzical. E o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim. Atâta timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori, Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate.

Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie. Magia teatrului.”, a mai spus actorul pentru sursa menționată.

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.