Cosmin Seleși a anunțat că a contactat virusul Covid-19.

Cosmin Seleși este infectat cu virusul Sars-Cov-2 la distanță de doi ani după ce a apărut. În ultime vreme, tot mai multe persoane s-au prezentat la urgențe și numărul de cazuri a început să crească în mod alarmant. 

Timp de doi ani, România a trecut printr-o pandemie gravă, unde multe persoane s-au îmbolnăvit, ori și-au pierdut viața din cauza virusului. Imunizarea a fost făcută cu vaccinurile aprobate la nivel European. Nivelul de imunizare pe plan național este mult mai scăzut din cauza nesiguranței cetățenilor. În acest fel, nici vedetele din showbizul autohton nu au scăpat de boală.

Cosmin Seleși s-a infectat cu Covid-19

În timp ce alte vedete au contactat virusul chiar și de două ori, Cosmin Seleși părea invincibil, până de curând. În urma testelor efectuate, acesta a fost declarat pozitiv și este nevoit să stea în izolare. Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva” a postat o fotografie pe rețelele de socializare unde a prezentat testul COVID-19 ca fiind pozitiv.

Actorul le-a comunicat fanilor să totul este în regulă, deocamdată. Cosmin Seleși se confruntă cu dureri musculare și de gât. Acestea sunt unele dintre cele mai frecvente simptome ale infectării cu virusul Sars-Cov-2.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cosmin Selesi (@cosminselesioficial)

Actorul și-a liniștit fanii și le-a promis că îi va ține la curent cu starea sa de sănătate. Deși s-a protejat cât de bine a știut, Cosmin Seleși nu a fost trecut cu vederea de către virus. Acesta va trebui să stea în izolare timp de cinci zile în izolare pentru ca este vaccinat cu toate cele trei doze recomandate.

Ei bine, da! Am reușit să fac Covid după doi ani! Momentan sunt bine, dureri musculare și dureri în gât! Vă țin la curent! Doamne ajută”, a scris Cosmin Seleși pe rețelele de socializare.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.