Cosmin Seleși revine pe micile ecrane.

După ce ani de zile a lucrat la Antena 1, Cosmin Seleși revine la Pro TV. Acesta va prezenta show-ul „Batem palma!”, despre care a făcut noi dezvăluiri. 

„Batem palma!” e un format în care concurenții își pot testa norocul și intuiția, o emisiune în care voia bună și câștigurile mari sunt la tot pasul, o șansă de a vedea dacă răspunzând la o întrebare aparent simplă concurenții pot obține o sumă importantă de bani.

„Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune… o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt, încât este incredibil. Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca acela care joacă să câștige cât mai mulți bani.

Sursa: Social Media

De-a lungul filmărilor am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată”, a povestit Cosmin Seleși despre noul său proiect, potrivit Click.

Când revine Cosmin Seleși în fața micilor ecrane

Fimările pentru cel mai nou format de la PRO TV au început, iar Cosmin Seleși este foarte bucuros să se întoarcă pe platourile de filmare.

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV, pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora vor spune cu siguranță: Batem palma!”, spunea prezentatorul când s-a aflat că el va prezenta „Batem palma!”.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.